Μιχάλης Τσαφούλιας: “Ένα μεγάλο μπράβο στη Ναταλία Γερμανού για τη συγγνώμη που δε ζήτησε”
3 years, 28 days ago
6

Ο Μιχάλης Τσαφούλιας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και έδωσε συγχαρητήρια στη Ναταλία Γερμανού για τη στάση που κράτησε απέναντι στον Ζαφείρη Μελά.

 

Ο γνωστός σκηνοθέτης του “Έτερος εγώ” μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική του πορεία, σε μια συνέντευξη γεμάτη αποκαλύψεις, ενώ δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί στη στάση που κράτησε η Ναταλία Γερμανού απέναντι στον Ζαφείρη Μελά.

Μιχάλης Τσαφούλιας σε Ναταλία Γερμανού

Σε ποιο περιστατικό αναφέρθηκε ο Μιχάλης Τσαφούλιας

Σε δηλώσεις του, ο τραγουδιστής είχε αναφερθεί στον καταιγισμό αποκαλύψεων που σχετίζονται με περιστατικά παρενόχλησης και κακοποίησης, τονίζοντας πως «αν δεν κουνήσεις την ουρά σου» δεν πρόκειται να σου συμβεί κάτι τέτοιο.

Η Ναταλία Γερμανού είχε εκφράσει την αντίδρασή της ακούγοντας αυτά τα σχόλια, υπογραμμίζοντας: «Μου έχει έρθει στούμφος» και υπενθύμισες στον τραγουδιστή πως είναι πατέρας κόρης.

 

Ναταλία Γερμανού για Ζαφείρη Μελά

Αργότερα, ο Ζαφείρης Μελάς ένιωσε προσβεβλημένος από τις δηλώσεις της παρουσιάστριας και περίμενε μια “συγγνώμη”, αλλά η Ναταλία Γερμανού αρνήθηκε να ζητήσει.

Γι’ αυτό τον λόγο ο Μιχάλης Τσαφούλιας συνεχάρη την παρουσιάστρια

«Ειλικρινά δε βλέπω για ποιο λόγο πρέπει να ζητήσω συγγνώμη αυτή τη στιγμή. Ο κύριος Μελάς, τον οποίο εκτιμώ πολύ ως φωνή, επανέλαβε αυτά ακριβώς που είχε πει στη συνέντευξη του Κώστα. Δεν είπε κάτι διαφορετικό. Δε θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη κύριε Μελά. I’ m sorry but I’ m not sorry. Δε θέλω, δεν το νοιώθω. Δεν καταλάβατε τι είπα. Δε μίλησα ποτέ άσχημα για το παιδί σας. Ποτέ», επεσήμανε η Ναταλία Γερμανού.

 

Μιχάλης Τσαφούλιας για Ναταλία Γερμανού

Η τοποθέτηση του Μιχάλη Τσαφούλια για τη στάση της Ναταλίας Γερμανού στον Ζαφείρη Μελά

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Τσαφούλιας, ο ποίος έχει τοποθετηθεί ανοιχτά για το κίνημα #Mettoο, σημείωσε: «Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στη Ναταλία Γερμανού για τη συγγνώμη που δε ζήτησε από τον τραγουδιστή. Σε όλους αυτούς που λένε γιατί δεν έφυγε, γιατί δεν του έριξε μια για να φύγει, αυτοί που το αναρωτιούνται είναι εκτός πολιτισμού. Η ουσία είναι να κάνεις τα πόδια σου, τα πόδια αυτού που δεν μπορεί να περπατήσει ή δεν έχει πόδια. Ο άλλος ο άνθρωπος δεν μπορεί να αντισταθεί, να κάτσει να βιαστεί; Κατά την γνώμη μου δεν έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη και για τα μπράβο που έλεγε στο παρελθόν για θεατρικές παραστάσεις και ανθρώπους».