Μιχάλης Τσαουσόπουλος: «Το “Bachelor” είναι σκουπίδι. Και μάλιστα ένα πολύ ατάλαντο σκουπίδι»
2 years, 5 months ago
6

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος ξέσπασε εναντίον του ριάλιτι αγάπης «Bachelor», σε συνέντευξή του στο “Πρωινό” και το χαρακτήρισε “εκπληκτικό σκουπίδι”.

 

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος χαρακτήρισε “εκπληκτικό σκουπίδι” το «Bachelor»

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο ραδιοφωνικός παραγωγός «εκπληκτικό σκουπίδι. Και ατάλαντο. Δεν έχει ψήγματα ταλέντου μέσα αυτό. Έχω την εντύπωση ότι και για να γίνεις ένα πολύ επιτυχημένο σκουπίδι, πρέπει κάτι να έχεις. Υπάρχουν τέτοιοι χαρακτήρες στη ζωή. Και στους άντρες και στις γυναίκες συμβαίνουν πράγματα τριγύρω. Τώρα, να το προβάλεις αυτό τι νόημα έχει;».

 

Για τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο το trap στη Ελλάδα είναι ψεύτικο

Ερωτηθείς για το τελευταίο trend στον χώρο της μουσικής, την τραπ, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος επεσήμανε «η μουσική είναι ένα μεγάλο πέλαγος, μία θάλασσα. Όταν μιλάμε με τους φίλους μου, γελάμε και λέμε “να τους υπενθυμίσουμε ότι δεν είμαστε στο Μπρονξ εδώ”. Και ακόμα και το Μπρονξ, από όπου ξεκίνησε όλο αυτό, πλέον έχει τελειώσει. Εδώ το trap είναι να κουνήσω τα οπίσθια, το στήθος. Είναι fake, είναι ψεύτικο».

 

Και συμπλήρωσε «υπάρχουν καλλιτέχνες που είναι γνωστοί trappers και όταν πάνε σε ένα κλαμπ της Αθήνας, κόβουν 150 εισιτήρια».

 

enimerotiko.gr