Mila Kunis: Δεν της αρέσει το… μουστάκι του Ashton Kutcher
1 year, 8 months ago
6

Η τελευταία εμφάνιση του Ashton Kutcher για τις ανάγκες της νέας του ταινίας Vengeance, που κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουλίου, δεν κέρδισε την έγκριση της συζύγου του.

Ο Kutcher είπε στο E! News ότι η Mila Kunis «δεν ήταν φαν του μουστακιού».

«Ήταν αυτός ο συνδυασμός της αριστοκρατίας, αλλά και της επαρχίας. Είχε αυτό το vibe του Burt Reynolds. Ήθελα για λίγο να το νιώσω και να το ζήσω. Ήταν πάντως κάπως ωραίο», είπε ο ηθοποιός.

Η ταινία σηματοδοτεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του συγγραφέα και πρωταγωνιστή B.J. Novak και ακολουθεί τον χαρακτήρα του Ben, έναν δημοσιογράφο και podcaster της Νέας Υόρκης που ταξιδεύει στο Τέξας για να ερευνήσει τον θάνατο της πρώην κολλητής του Abilene (Lio Tipton).

Getty Images

Ωστόσο η συζήτηση για… τις τρίχες του Ashton ξεκίνησε από την εποχή των γυρισμάτων της ταινίας. Ως προσκεκλημένος του The Tonight Show και του Jimmy Fallon, τον Σεπτέμβριο του 2019, ο παρουσιαστής είχε αναρωτηθεί για τη νέα εμφάνιση του ηθοποιού.

Όταν ο Fallon ρώτησε εάν η εμφάνισή του είναι για έναν νέο ρόλο ή όχι, ο Kutcher εξήγησε χιουμοριστικά ότι «είναι για την πραγματική ζωή» και παρόλο που δεν πιστεύει ότι φαίνεται καλός, «σκοπεύει να την κρατήσει».

Πάντως για την πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Άντζελες ο ηθοποιός αποχωρίστηκε το… στολίδι πάνω από τα χείλη του.

Σ’ εμάς Ashton αρέσεις, είτε με μουστάκι είτε όχι.

real.gr