Μιμή Ντενίση: Αποκάλυψε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση
6 months, 22 days ago
6

 

Η Μιμή Ντενίση αποτελεί αναμφισβήτητα μια καταξιωμένη ηθοποιό με τεράστια πορεία στο θεατρικό σανίδι, ενώ πλέον τη βλέπουμε κάθε Κυριακή και στην κριτική επιτροπή του show μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1, Your Face Sounds Familiar.

Ωστόσο, όλα αυτά τα χρόνια καριέρας η Μιμή Ντενίση συνάντησε και δυσκολίες, κυρίως στα πρώτα της βήματα. Η ίδια, μιλώντας στην εφημερίδα Real News, αποκάλυψε πως δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν νεαρή ηθοποιός.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Πέρασες δύσκολα όταν έκανες μόντελινγκ;

Άκουσα διάφορα. Πως έχω παραπάνω κιλά, πως έχω μεγάλο στήθος, αλλά με ξέρεις εμένα, δεν σηκώνω πολλά-πολλά. Ούτε τότε σήκωνα.

Δεν σου έκαναν bullying όπως σε άλλες;

Σου φαίνομαι να σηκώνω bullying; Δεν τόλμησαν. Κοίτα, στην επίθεση δεν είμαι καλή, αλλά στην άμυνα αριστεύω κι έτσι ήμουν πάντα. Μου γκρίνιαζαν για το πάντα μεγάλο στήθος μου κι έλεγα έτσι είναι οι κανονικές γυναίκες, δεν είναι αυτές που το έχουν πλάκα. Κι αντί να με πετάξουν έξω, έφτιαχναν ρούχα για κανονικές γυναίκες!

Bullying δεν δέχθηκες. Σεξουαλική παρενόχληση σου έγινε ποτέ;

Στο ξεκίνημά μου, όταν ήμουν νεαρή ηθοποιός, μου την έπεσαν άνθρωποι που είχαν εξουσία, αλλά, επειδή είδαν ότι δεν μασάω, κρατήθηκαν. Ήξερα να τις αποφεύγω τις κακοτοπιές γυρνώ σε αυτό που λέγαμε και πριν. Πάντοτε!