Μιμή Ντενίση – Απόστολος Γκλέτσος: Η άγνωστη σχέση, ο μεγάλος έpωτας, ο καυγάς για μία μπαργούμαν, η ζήλια και το τέλος
1 year, 10 months ago
6

Μιμή Ντενίση και Απόστολος Γκλέτσος έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, που ελάχιστοι γνωρίζουν, γεμάτο ένταση, σκηνές ζηλοτυπίας και πάθος.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν, το μακρινό 1995, ο Απόστολος Γκλέτσος συνεργάζεται στο θέατρο με τη Μιμή Ντενίση και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα γίνονται ζευγάρι και όλοι μιλάνε για το νέο ειδύλλιο της showbiz, ενώ μετά τον χωρισμό τους, μπήκε στη ζωή του η Άννα Βίσση.

Μιμή Ντενίση και Απόστολος Γκλέτσος είχαν έντονες σκηνές ζηλοτυπίας

Σε παλιότερες δηλώσεις της στο Mega, η ηθοποιός υπογράμμισε «ναι, μου έκανε σκηνές ζηλοτυπίας. Κι αυτές είχαν πλάκα. Παίζαμε την Καρένινα και είχαμε ερωτική σκηνή Βρόνσκι-Καρένινα και δεν έβγαινε στη σκηνή. Και έλεγε “τώρα θα την εκδικηθώ”. Και έβγαινα εγώ στη σκηνή που ήταν ο έρμος ο Χαλκιάς από την άλλη μεριά που έκανε τον Τολστόι και έλεγα μόνη μου “αχ, αν είχε βγει τώρα ο Βρόνσκι θα μου έλεγε Άννα σ’ αγαπώ” και έλεγα όλα τα λόγια μόνη μου. Άκουγα τον Απόστολο, που κλώτσαγε τους σκουπιδοτενεκέδες από πίσω από τα νεύρα του, γιατί τα είχα πει εγώ και δε σταμάτησε η παράσταση».

Και από την πλευρά της, όμως, η Μιμή Ντενίση ζήλευε τον Απόστολο Γκλέτσο και μάλιστα, σε μία νυχτερινή τους έξοδο, καυγάδισαν σε δημόσια θέα για μία μπαργούμαν.

Ένα βράδυ, οι δύο ηθοποιοί είχαν βγει για να διασκεδάσουν, ωστόσο, τα πράγματα δεν κύλησαν όπως τα είχαν σχεδιάσει, σύμφωνα με το «Ciaο», που βρισκόταν εκεί και κατέγραψε τι συνέβη.

Μεταξύ άλλων, στο δημοσίευμα αναφέρονται τα εξής: «Όλα άρχισαν ένα βράδυ που το ζευγάρι πήγε στο νυχτερινό κέντρο (σ.σ. ‘Rescue club’) μαζί με τους φίλους του για να διασκεδάσει. Κάθισαν σε ένα από τα κεντρικά τραπέζια και όλα φαίνονταν να πηγαίνουν μία χαρά, μέχρι τη στιγμή που ο Αποστόλης χάθηκε από το πλευρό της Μιμής.

Μιμή Ντενίση και Απόστολος Γκλέτσος είχαν μία έντονη σκηνή σε δημόσια έξοδό τους.

 

Μάταια εκείνη προσπαθούσε να τον εντοπίσει ανάμεσα στον κόσμο. Είχε στην κυριολεξία εξαφανιστεί!

Λίγη ώρα αργότερα, τον είδε σε μία γωνία του κλαμπ με μία μπαργούμαν.

Όταν ο Αποστόλης επέστρεψε στο τραπέζι, η Μιμή με έντονο ύφος του ζήτησε να της δώσει εξηγήσεις.

Εκείνος φάνηκε να εκνευρίζεται. Αν και λόγω της μουσικής, ήταν αδύνατο να ακουστεί τι ακριβώς έλεγαν, το ύφος τους έδειχνε καθαρά ότι τσακώνονταν.

Όταν όμως κατάλαβαν ότι αρκετοί από τους θαμώνες τους κοίταζαν με περιέργεια, σταμάτησαν να μιλούν, τελείωσαν τα ποτά τους και έφυγαν από το κλαμπ».

 

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι δύο ηθοποιοί είχαν καυγαδίσει και λίγες ημέρες νωρίτερα, στα γυρίσματα της σειράς «Κάποιος να τη φυλάει».

Φαίνεται, όμως, πως είχαν απορροφήσει τους κραδασμούς από τις αντιπαραθέσεις, με αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα του καυγά στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, πήγαν μαζί στη δουλειά τους στο θέατρο Ακροπόλ και ήταν μάλιστα χαμογελαστοί και ήρεμοι.

Μιμή Ντενίση και Απόστολος Γκλέτσος τσακωμοί