Μιμή Ντενίση για Κώστα Βουτσά- Δεν το έχω πει ποτέ δημόσια
2 years, 2 months ago
6

Ένα περιστατικό με τον Κώστα Βουτσά, όταν εκείνος βρισκόταν στην εντατική, λίγες ημέρες πριν «φύγει» από τη ζωή, αποκάλυψε η Μιμή Ντενίση, το οποίο μέχρι σήμερα δεν είχε κάνει γνωστό.

Η ηθοποιός μίλησε στο DocVille και τον Αντώνη Μποσκοϊτη και αποκάλυψε τι συνέβη στο νοσοκομείο όταν επισκέφθηκε τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά.

«Ήταν η τελευταία φορά που άνοιξε τα μάτια του»

«Μου έχει μείνει αξέχαστη η υπόκλισή του στη “Σμύρνη”. Ο κόσμος έκλαιγε και αυτός μου έλεγε “χαίρομαι που στο τέλος της ζωής μου έκανα ένα ρόλο διαφορετικό, δραματικό, που θα μείνει”. Ξέρετε τι ήταν το πιο συγκινητικό; Δεν το έχω πει ποτέ δημόσια, μόνο με τα κορίτσια του το λέμε ακόμη. Μου τηλεφωνούν μια μέρα και μου λένε “έλα από την εντατική, είναι με κλειστά μάτια και δεν τα ανοίγει καθόλου”.

Πάω, μπαίνω μέσα με την κόρη του, τη Θεοδώρα, τον βλέπω με τα σωληνάκια και του λέω “Κώστα, άνοιξε τα μάτια σου να δω ότι με ακούς. Πρέπει να συνέλθεις γιατί έχουμε να κάνουμε την ταινία”. Άνοιξε τα μάτια του, με κοίταξε… “Καν’ το ξανά να βεβαιωθώ” επέμεινα. Το ξανάκανε, τα ξανάνοιξε και τον χειροκροτήσαμε. Ήταν η τελευταία φορά που άνοιξε τα μάτια του», είπε μεταξύ άλλων η Μιμή Ντενίση.

in.gr