Μιμή Ντενίση: Υπήρξαν στιγμές που πικράθηκα πολύ από τον πόλεμο που δέχτηκα
2 years, 5 months ago
6

Η Μιμή Ντενίση ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show και μίλησε μετά από αρκετό καιρό για όλα.

Η γνωστή ηθοποιός και θιασάρχης δέχτηκε πολύ θερμής υποδοχής, εφόσον επρόκειτο και για την ονομαστική της γιορτή. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την υποδέχτηκε με μία αγκαλιά λουλούδια, γεγονός που συγκίνησε τη Μιμή Ντενίση η οποία φυσικά και τον ευχαρίστησε.

Η Μιμή Ντενίση μίλησε για τη μιζέρια που όπως υποστήριξε υπάρχει στον ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο καθώς όπως είπε, της ίδιας της αρέσει να λέει τα καλά και τα όμορφα και όχι μόνο τα άσχημα. Επίσης, η ίδια τόνισε:

“Όλα τα ωραία κορίτσια που κάνουν καριέρα αυτή τη στιγμή έχουν βγει από το θέατρό μου από τη σχολή μου”.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: “Είναι πάρα πολύ εύκολο για να γίνεις πρώτος για λίγο. Εγώ είμαι 30 χρόνια πρώτη και αυτό φαίνεται από τα εισιτήρια που κόβω”.

Η Μιμή Ντενίση επίσης αποκάλυψε πώς κατάφερε να μην πτοηθεί παρά τον πόλεμο που δέχτηκε κατά καιρούς: «Υπήρξαν στιγμές που πικράθηκα και αναρωτήθηκα γιατί να υπάρχει τόση αδικία σε μένα. Δεν πτοήθηκα και είναι θέμα γνώσης, όχι υπεροψίας».

“Ξέρω τη δουλειά μου καλά. Αν δεν ξέρεις τη δουλειά σου, γιατί κάποιος άλλος σε έχει “φτιάξει”, τότε θα λυγίσεις. Εμένα δεν με έφτιαξε κανένας. Δεν είπα ποτέ ότι θα παρατήσω. Η μητέρα μου μου είχε πει κάποτε να τα παρατήσω. Η γλυκιά μου η μανούλα που έφυγε και μου λείπει πολύ”.

Η ηθοποιός εξέφρασε και το μεγάλο της παράπονο: “Όταν με έβριζαν αδίκως στην Ελλάδα, άνθρωποι με τεράστιο status στο εξωτερικό με πίστευαν, μου έκαναν προτάσεις και έβλεπαν τις παραστάσεις μου”.

Η Μιμή Ντενίση μίλησε και για τα τρωτά της σημεία. “Είχα γονείς τιτάνες, που μας μάθαιναν στη δύναμη. Η μεγάλη απώλεια της ζωής μου είναι η μητέρα μου, δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα, ήταν το στήριγμά μου και το έχασα”.

Όταν η κουβέντα “γύρισε” σε πιο προσωπικά θέματα, η Μιμή Ντενίση παραδέχτηκε ότι τα τελευταία χρόνια δεν είναι καλά σε προσωπικό επίπεδο καθώς δεν υπάρχει η συντροφικότητα στη ζωή της. “Έχει φύγει από τη ζωή μου ένας σημαντικός, διανοούμενος επειδή δεν άντεξε τη δημοσιότητα” είπε ενώ αναφέρθηκε και στην κόρη της Μαριτίνα για την οποία είπε ότι είναι ένα πολύ γλυκό παιδί.

“Η Μαριτίνα δούλεψε στην ταινία ως βοηθός ενδυματολόγου. Ήταν τόσο αυστηρή στη δουλειά της, που την πέρασαν για σκηνοθέτη” είπε μεταξύ άλλων η Μιμή Ντενίση η οποία τόνισε ότι της μοιάζει πολύ στον χαρακτήρα.

Η Μαριτίνα, η οποία είναι 21 ετών, είναι πολύ εξαρτημένη από τη μητέρα της η οποία αποκάλυψε ότι στην Κύπρο όπου ζει και είναι φοιτήτρια σε οικονομικές επιστήμες, έχει αγόρι και περνάει πολύ καλά.

 

enikos.gr