Μίνα Ορφανού – «Η άποψή μου για τον Πέτρο Φιλιππίδη παραμένει καλή»
2 years, 5 months ago
6

Για το ελληνικό #MeToo, την υπόθεση Πέτρου Φιλιππίδη και τη θετική άποψη που εξακολουθεί να έχει για τον προφυλακισμένο ηθοποιό και σκηνοθέτη μίλησε στην εκπομπή «Love It», η Μίνα Ορφανού.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων υποστήριξε:

«Εγώ αν ήμουν στη θέση των κοριτσιών που έκαναν τις καταγγελίες, δεν θα το έκανα, κάτι μετά από χρόνια, δεν υπάρχει λόγος».

Επιπλέον, ανέφερε:

«Αυτή την εποχή ασχολούμαι με το terrarium, είναι ένα οικοσύστημα φυτών μέσα σε γυάλα. Όταν δουλεύω, θέλω να αμείβομαι, μόλις ακούω για ποσοστά, λέω ότι δεν ενδιαφέρομαι. Αν ήθελα να είχα ρόλο, θα τον είχα. Δεν έχει καλό κόσμο αυτός ο χώρος, έχουν πολλά ταμπού.

Εγώ μια ζωή έβλεπα μέσα στο χώρο ότι κορίτσια 20 ετών ήταν με εξηντάρηδες ηθοποιούς, στην ηλικία του παππού τους. Ήξερα κάποιες από τις περιπτώσεις που έχουν βγει στην επιφάνεια. Εγώ αν ήμουν στη θέση των κοριτσιών που έκαναν τις καταγγελίες, δεν θα το έκανα, κάτι μετά από χρόνια, δεν υπάρχει λόγος. Εγώ αν είχα παιδιά και ήμουν παντρεμένη, δεν θα το έκανα, θα με ξεφτίλιζα. Αυτά λέγονται όταν γίνονται».

Όσον αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη τόνισε:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης μου είχε κάνει πρόταση να με σκηνοθετήσει σε ένα μονόλογο. Συναντηθήκαμε στο καμαρίνι του, έμεινα δύο ώρες εκεί, πέρασα τέλεια, συζητήσαμε. Εγώ είδα έναν άνθρωπο απέναντί μου αξιόλογο, σοβαρό, με το χιούμορ του. Από τη στιγμή που εμένα μου φέρεται κάποιος έστω και για μία ώρα σωστά και καλά, η άποψή μου είναι καλή. Παρά τις καταγγελίες, η άποψή μου για τον Φιλιππίδη παραμένει καλή».