Μητέρα Δήμητρας Αλεξανδράκη: «Στη γιορτή του τον πήρα τηλέφωνο να του ευχηθώ, μου είπε…»
9 months, 26 days ago
6

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες με το NOMADS όχι για τα αθλήματα και τις ίντριγκες των παιχτών μεταξύ τους αλλά για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη και την προσωπική της ζωή.

Το μοντέλο όπως είναι γνωστό ζήτησε να αποχωρήσει από το NOMADS μετά την τηλεφωνική απουσία του συντρόφου της, Δημήτρη. Η Δήμητρα φοβήθηκε πως διαταράσσεται η σχέση της και ήθελε να έρθει στην Ελλάδα να δει από κοντά τι συμβαίνει.

Η μητέρα της, Κατερίνα Ζερβάκη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Το Πρω1νό, και στη Μαίρη Αρώνη, για την κόρη της στο NOMADS αλλά και για όλα όσα συμβαίνουν εδώ στην Ελλάδα. Έχει μιλήσει η ίδια με τον Δημήτρη; Πιστεύει τις φήμες για τρίτο πρόσωπο στη ζωή του και ποιο μήνυμα στέλνει στην κόρη της που βρίσκεται στη μακρινή Μαδαγασκάρη;

«Τον τελευταίο καιρό η Δήμητρα έχει πέσει λίγο, πήγε για κάποιο σκοπό στο παιχνίδι, να δοκιμαστεί, να δοκιμαστεί και η σχέση της με τον Δημήτρη. Είναι τέσσερα χρόνια μαζί ευκαιρία είναι να δουν πως θα πάει τόσο καιρό που θα λείψει», είπε αρχικά η μαμά του μοντέλου.

«Ξέρω ότι τον αγαπάει το Δημήτρη ελπίζω να το ξέρει και ο Δημήτρης πόσο πολύ τον αγαπάει», συμπλήρωσε.

Δήμητρα και Δημήτρης δεν έχουν αρραβωνιαστεί αλλά ζούσαν ως παντρεμένοι. «Ο Δημήτρης δεν ήθελε να μπει η Δήμητρα στο NOMADS», ανέφερε η κυρία Ζερβάκη επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ήθελαν να είναι αυτός ο λόγος του τσακωμού ανάμεσα στο ζευγάρι.

«Στη γιορτή του τον πήρα τηλέφωνο να του ευχηθώ μου είπε «να μας ζήσει η Δημητρούλα», όχι «να μου ζήσει», Καλό σημάδι κι αυτό», είπε η μητέρα της με μια δόση χιούμορ αλλά και αλήθειας.

Όσο για τις φήμες που ακούστηκαν ότι ο Δημήτρης έχει έρθει κοντά με την Ιωάννα Μπέλλα, η κυρία Ζερβουδάκη είπε πως το έχει ακούσει αλλά πολλές φορές μεγεθύνεται μια κατάσταση στο χώρο της showbiz.

Τέλος, η μητέρα της Δήμητρας Αλεξαδράκη αποκάλυψε ότι ο αδελφός της μίλησε με τον Δημήτρη στο τηλέφωνο για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, χωρίς όμως να αναφέρει τι ειπώθηκε μεταξύ τους. Παρόλα αυτά της έστειλε το μήνυμα της μάνας:  «Θα της έλεγα ότι την αγαπάει ο Δημήτρης και θα την περιμένει όσο καιρό και να χρειαστεί να μείνει μέσα».

Δείτε το βίντεο