Monica Bellucci: Η Ιταλίδα ντίβα είναι μία από μας – «Πάντα ήμουν γυναίκα με καμπύλες, λατρεύω τα ζυμαρικά και το κρασί»
1 year, 3 months ago
6

Η Monica Bellucci παραχώρησε συνέντευξη στο γερμανικό περιοδικό Madame, το οποίο την φιλοξενεί στο εξώφυλλό του. Η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός μίλησε για τα κλισέ των προτύπων ομορφιάς, τον φεμινισμό και την θηλυκότητα, έννοια που της έχει αποδοθεί παγκοσμίως.

Στο εξώφυλλο η Monica Bellucci φοράει μία διαφάνεια χρυσή και αποθεώνεται για την φινέτσα της και την γοητεία της, από εκατοντάδες θαυμαστές της.

«Φεμινισμός για μένα σημαίνει να μπορώ να νιώθω άνετα με τη θηλυκότητά μου» τόνισε μεταξύ άλλων, η 58χρονη ηθοποιός.

Θέλοντας να δώσει και ένα μήνυμα στη κακή και εύκολη κριτική ορισμένων ανθρώπων για το βάρος κάποιων άλλων, μίλησε για τα κιλά της και τη σχέση που έχει με το σώμα της:

«Δεν έχω εμμονή με τα κιλά μου. Πάντα ήμουν μια γυναίκα με καμπύλες, ποτέ αδύνατη, αυτή είναι η φύση μου. Και θέλω να γεράσω με ειρηνικό τρόπο. Όταν είσαι 50 ή 60 δεν έχεις τις ίδιες ανάγκες, όπως όταν είσαι 20. Η μεγάλη αλλαγή έρχεται όταν κάνεις παιδιά. Σταματάς πλέον να είσαι στο επίκεντρο και έρχεσαι δεύτερος. Αυτό μας δίνει μια άλλη προοπτική».

Την ίδια ώρα ξεκαθάρισε πως «δεν θα χαραμίσει τα χρόνια της, ακολουθώντας αυστηρές και εξαντλητικές δίαιτες, ούτε θα «λιώσει» στο γυμναστήριο, έχοντας ένα μόνιμο άγχος για την εικόνα της” Άλλωστε όπως αποκάλυψε λατρεύει τα ζυμαρικά και το κρασί.

Όπως είπε αγαπάει τον εαυτό της και τον φροντίζει, κάνοντας πιλάτες για να διατηρηθεί σε φόρμα, ενώ απλά προσέχει τη διατροφή της για μερικές ημέρες, αν νιώσει ότι έχει ξεπεράσει αυτό που θεωρεί στο μυαλό της, ως «ιδανικό».

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι πλέον βλέπει το πέρασμα του χρόνου ως κάτι που έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή της:

«Υπάρχουν πολλές διαφορετικές στιγμές στη ζωή κάποιου. Όταν είσαι νέος, έχεις την ομορφιά της νεότητας, την ομορφιά μιας βιολογικής στιγμής στη ζωή σου. Όμως, η ζωή συνεχίζεται».

instyle.gr