Μονόχρωμο ναι, μονότονο όχι: Η Τόνια Σωτηροπούλου μάς υπενθυμίζει την επισημότητα του μαύρου σε νέα, εντυπωσιακή εμφάνιση
2 years, 7 months ago
6

ΗΤόνια Σωτηροπούλου είναι ανάμεσα στις επώνυμες που φαίνεται να έχουν το κοκαλάκι της νυχτερίδας, να κάνουν στιλιστικές προτάσεις που διαφορετικά μπορεί να έδειχναν μονότονες, άχαρες ή υπερβολικές. Αυτή τη φορά απέδειξε ότι το μαύρο είναι εξαιρετική επιλογή και για τις καλοκαιρινές επίσημες εμφανίσεις: Για την προβολή της πολυαναμενόμενης ταινίας «Ο άνθρωπος του Θεού» στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο επένδυσε σε ένα total black look, με μαύρο μίντι φόρεμα το οποίο αναβαθμίζεται από τη σατέν υφή του, τα ψηλοτάκουνα πέδιλα και το βραδινό τσαντάκι, όλα στο ίδιο χρώμα.

«Ο άνθρωπος του Θεού» είναι μια διεθνής παραγωγή σε σκηνοθεσία Γελένα Πόποβιτς. Ο Άρης Σερβετάλης, στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Αγίου Νεκταρίου, πλαισιώνεται από ένα διεθνές καστ όπου συμμετέχουν οι Χρήστος ΛούληςΚαρυοφυλλιά ΚαραμπέτηΝικήτας ΤσακίρογλουΓιάννης ΣτάνκογλουΤάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος και Μάνος Γαβράς, ο σημαντικός Ρώσος ηθοποιός Αλεξάντερ Πετρόφ και ο Αμερικανός Μίκι Ρουρκ. Τη μουσική υπογράφει ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Ζμπίγκνιου Πράισνερ.

Δες τη νέα εμφάνιση της Τόνιας Σωτηροπούλου με τον Χρήστο Λούλη:

NDP

Δες την Τόνια Σωτηροπούλου με τον σύντροφό της, Κωστή Μαραβέγια:

marieclaire.gr