«Μωρό μου τι κάνεις;»: Άφωνοι όλοι με την Αννίτα Πάνια, πήρε τηλέφωνο το Νίκο Καρβέλα, ενώ έπαιζε η εκπομπή
1 year, 2 months ago
6

Ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν καλεσμένος στο «Έλεος» το βράδυ της Τρίτης (14/2) και κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναφέρθηκαν στον Νίκο Καρβέλα, με την Αννίτα Πάνια να τηλεφωνεί στον πρώην σύζυγό της για να τον ρωτήσει σχετικά με κάτι που συνέβη στο παρελθόν ανάμεσα σε εκείνον και τον καλεσμένο της.

«Μωρό μου τι κάνεις;» ρωτά τον πρώην σύζυγό της και συνεχίζει: «Γράφουμε εκπομπή εδώ με Τζορτζ Θεοφάνους. Θέλω να σε ρωτήσω κάτι, σε πειράζει τώρα που μιλάμε ανοιχτά; Δεν σε πειράζει…Θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Όταν είχες πάρει τον Θεοφάνους τηλέφωνο και τον έβριζες, γιατί δεν είχε γράψει τα τραγούδια της Άννας μέσα σε δυο – τρεις μέρες, ξέρεις τι του συνέβαινε εκείνη την ώρα;».

«Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι ότι τον έβριζα» απάντησε ο Νίκος Καρβέλας.

«Θέλεις να σου πω τι έκανες στον άνθρωπο εκείνη τη στιγμή; Ήταν ντυμένος Μιμή Ντενίση» του είπε.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια έδωσε το κινητό της στον καλεσμένο της και ακολούθησε ένας χιουμοριστικός διάλογος ανάμεσα στους δύο συνθέτες. Ενώ μιλούσαν, ο Γιώργος Θεοφάνους παρατήρησε ότι η Αννίτα Πάνια έχει αποθηκεύσει στο κινητό την επαφή του πρώην συζύγου της ως «Άντρας Μου» και δεν παρέλειψε να το επισημάνει.

«Έχει έρθει να κάνει ριάλιτι» τόνισε γελώντας η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, Νίκος Καρβέλας και Γιώργος Θεοφάνους έκαναν μία μικρή αναδρομή στο παρελθόν και σε κάποια στιγμή ο πρώτος είπε στον δεύτερο: «Ήσουν ένα αντιπαθητικό παιδάκι που ένιωθα ότι με αντιπαθείς».