«Μου έβαλαν φωτιά, με πέταξαν από τις σκάλες, φοβόμουν ότι θα με σκοτώσουν»: Συγκλονίζει η Δήμητρα Αλεξανδράκη
1 month, 12 days ago
6

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη παραχώρησε μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στο OPEN, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την Super Κική, αλλά και για την αποκάλυψη που έκανε για την σχέση του Στάθη Σχίζα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

 

«Όταν χώρισαν οι γονείς μου και έφυγα από το Μεγάλο Πεύκο, από την επαρχία, από το χωριό και κατέβηκα στην Αθήνα με έδειχναν με το δάχτυλο επειδή φόραγα φόρμες, δε φόραγα τζιν όπως φόραγαν τα κοριτσάκια και έλεγαν “δείτε τη από κάτω της κρέμονται τα…”. Μου είχαν βάλει φωτιά. Μου βάλανε φωτιά και με κάψανε ενώ φόραγα το μπουφάν επειδή ήταν τεράστιο και τους φαινόμουν αλλόκοτη. Για να κάνουν πλάκα. Με είχαν πετάξει από τις σκάλες. Μετέπειτα άρχισα να έχω και εγώ βίαιη συμπεριφορά για να επιβιώσω. Φοβόμουν ότι θα με σκοτώσουν», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τι αποκάλυψε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Πήρε μια πολύ δύσκολη απόφαση. Είναι πολύ δύσκολη η απόφαση μια γυναίκα να γεννήσει ένα παιδί και να το μεγαλώσει μόνη της. Όταν ο σύντροφός σου σε αδειάζει, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να σκεφτείς τι μπορείς και τι θες να κάνεις… Θεωρώ ότι έπαιξε ρόλο η κουβέντα που έκανε και με την Ιωάννα Τούνη. Της είπε ότι ο Θεός της έκανε ένα δώρο», ανέφερε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για την εγκυμοσύνη της Super Κικής.

 

«Εγώ χωρίς την άδεια κάποιου δεν ανεβάζω τίποτα. Της είχα προτείνει να το πω εγώ για να τους βγάλω από τη δύσκολη θέση και μου είχε πει ναι», τόνισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για την αποκάλυψη της σχέσης της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα.

 

enimerotiko.gr