MTV VMAs: «Έκοψαν» τον Νταμιάνο Νταβίντ των Maneskin επειδή έδειξε τα οπίσθια του
1 year, 7 months ago
6

Τα MTV VMAs πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή το βράδυ στο Prudential Centre στο New Jersey. Παρουσιαστές ήταν η Nicki Minaj, ο LL Cool J και ο Jack Harlow. Όλα τα βλέμματα όμως, τράβηξε ο Νταμιάνο Νταβίντ των Maneskin.

  • Διαβάστε επίσης: Αντζελίνα Τζολί: Σε συναυλία των Maneskin μαζί με την κόρη της

Οι Maneskin συνηθίζουν να κάνουν εκκεντρικές εμφανίσεις. Έτσι, για ακόμη μια φορά το συγκρότημα αλλά και ο τραγουδιστής τους Νταμιάνο Νταβίντ πραγματοποίησαν μια εμφάνιση που προκάλεσε αντιδράσεις. Συγκεκριμένα, ανάγκασε τους διοργανωτές των βραβείων να «κόψουν» μεγάλο μέρος της εμφάνισης τους.

Ο λόγος ήταν η ενδυματολογική επιλογή του Νταμιάνο Νταβίντ. Όταν το συγκρότημα ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσουν το τραγούδι τους «Supermodel», ο Νταμιάνο φορούσε ένα παντελόνι το οποίο άφηνε ακάλυπτα τα… οπίσθια του.

Η κιθαρίστας των Maneskin, Βικτώρια, φαίνεται να έπαιζε επίσης, σε κάποιο σημείο με το στήθος της έξω. Έτσι, οι διοργανωτές των βραβείων αποφάσισαν να «κόψουν» μεγάλο μέρος της εμφάνισης τους.

Οι Maneskin κέρδισαν τελικά το βραβείο «Moon Person» για το Best Alternative μουσικό βίντεο «I Wanna Be Your Slave».

 

Τα tweets

Οι τηλεθεατές παρατήρησαν πως η κάμερα έδειχνε άλλα πλάνα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν στο twitter κατηγορώντας το δίκτυο για λογοκρισία.

«Δεν πιστεύω ότι έχασα τον ύπνο μου για αυτό το φιάσκο!! #vmas Ντροπή στο MTV που λογοκρίνει την εμφάνιση των #maneskin» έγραψε ένας χρήστης.

«Θέλω να πω, ο Nicky μπορεί να δείχνει αυνανισμό στη σκηνή, αλλά η Victoria των Maneskin δεν μπορεί να δείξει μια καλυμμένη θηλή; Σοβαρά VMAS;», δήλωσε ένας άλλος.

«Οι Maneskin δικαιούνται μια συγγνώμη από τα MTV επειδή έκοψαν μέρος της εμφάνισής τους. Από τα λίγα που είδα, ήταν η καλύτερη εμφάνιση της βραδιάς» σχολίασε ένας τρίτος.

«Περίμενα μέχρι τις 5:30 π.μ. γι’ αυτούς και εσείς μας δείχνετε το 30% της εμφάνισής τους», κατηγόρησε το δίκτυο ένας ακόμη θαυμαστής.