Μύκονος: Το σχέδιο για το VIP πάρτι της χλιδής με τα 1.299 ευρώ είσοδο
2 years, 10 months ago
6

Το protothema.gr αποκαλύπτει το πρόγραμμα των Vips που θα ταξιδέψουν με ιδιωτικές πτήσεις από το Τελ Αβίβ στη Μύκονο για να διασκεδάσουν υπό τους ήχους διάσημων Djs

Σκηνικό που θυμίζει Ντουμπάι της άνοιξης θα εκτυλιχθεί από σήμερα, Τρίτη, μέχρι και την Παρασκευή στη Μύκονο, όπου ο υδράργυρος θα ανέβει απότομα με τη διεξαγωγή υπερπολυτελούς πάρτι με τιμή συμμετοχής στα… 1.299 ευρώ. Πλήθος κόσμου, όπως φαίνεται από τα ποσοστά συμμετοχής, σπεύδει να χορέψει στο ρυθμό της μετά-lockdown διασκέδασης.

Ωστόσο, ο προβληματισμός εξακολουθεί να υπάρχει στον χάρτη και να βαραίνει το νησί των ανέμων που βρίσκεται στο κίτρινο όσον αφορά στο επιδημιολογικό φορτίο, που δεν είναι δύσκολο να εκτιναχθεί με τις εικόνες ακραίου συνωστισμού.

Η απορία που γεννάται για την εκδήλωση, η οποία θυμίζει κάτι από μουσικό φεστιβάλ, και που θα διοργανωθεί υπό τους όρους του VIP καθεστώτος, είναι πώς θα δώσουν το παρών χωρίς περιορισμούς, οι καλεσμένοι χωρίς ακόμη να έχει τεθεί σε εφαρμογή στην Ευρώπη αλλά και σε όλο τον κόσμο το ψηφιακό πιστοποητικό εμβολιασμού.

Όπως αναφέρεται σε ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τη φαντασμαγορική εκδήλωση, προβλέπονται ιδιωτικές πτήσεις από το Ισραήλ, χώρα όπου έχει καταγραφεί το υψηλότερο ποσοστό εμβολιασμού.

Στο τριήμερο ιδιωτικό πάρτι θα υπάρχουν αυτοδιαγνωστικοί έλεγχοι που θα θεωρούνται προϋπόθεση για την είσοδο, ενώ στο ποσό της συμμετόχής περιλαμβάνεται και διαμονή σε σουίτες στα πολυτελή ξενοδοχεία Myconian Imperial Hotel και Myconian Royal Hotel.

Δεν μπορεί, ωστόσο, να μείνει ασχολίαστο το θέμα της μουσικής. Σε μια περίοδο που έχει επιβληθεί η απαγόρευση μουσικής και λειτουργίας των κέντρων εστίασης μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, στο πριβέ πάρτι οι δυνατοί ήχοι και τα υψηλά ντεσιμπέλ θα δώσουν το σήμα ώστε να αρχίσει ο ξέφρενος χορός.

mykonos

Ανάμεσα στους διεθνούς φήμης DJs, ο Nkosinathi Innocent Maphumulo, γνωστός με το όνομα Black Coffee, παραγωγός δίσκων, τραγουδιστής και τραγουδοποιός από τη Νότια Αφρική και ο Ισραηλινός Γκάι Γκέρμπερ.

Η μετακίνηση των VIP στο χώρο του event θα γίνει με λιμουζίνες και πολυτελή βαν.

«Είστε ξεχωριστοί, ιδιαίτεροι και ενδιαφέροντες και χαιρόμαστε που είστε ένας από εμάς. Ήρθε η ώρα να κάνετε το πρώτο ταξίδι! Σε ένα από τα ομορφότερα μέρη της ΕυρώπηςΣτο πιο συναρπαστικό νησί της Ελλάδας, τη Μύκονο», αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης, η οποία προϊδεάζει για το ξέφρενο γλέντι.

Μέσα στο έκρυθμο σκηνικό της διασκέδασης και η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε χθες ενώπιον του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο δικηγόρος Δημήτρης Κορωνάκης.

mykonso2

«Εφόσον οι χώροι αυτοί έχουν άσυλο, μπορεί κανείς να φανταστεί ότι όχι μόνο οι κανόνες αποφυγής διάδοσης του Covid-19 δεν τηρούνται, αλλά όπως έχει δημοσιευτεί και στα μέσα ενημέρωσης, γίνεται και διακίνηση και χρήση ναρκωτικών ουσιών» γράφει στη μηνυτήρια αναφορά του ο δικηγόρος κ. Κορωνάκης.

«Οι καλεσμένοι στα πάρτι αυτά, πληρώνουν μεγάλα χρηματικά ποσά, συνήθως με μετρητά, μαθαίνουν την τοποθεσία του πάρτι λίγο πριν την άφιξη τους ή πηγαίνουν οι διοργανωτές και τους παραλαμβάνουν με δικά τους οχήματα, ώστε να παραμείνει μυστική η τοποθεσία. Για το λόγο αυτό, σε κάποια πάρτι απαγορεύονται τα κινητά και τα αφήνουν στην είσοδο της βίλας. Οι βίλες αυτές, λειτουργούν εν τοις πράγμασι ως καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς να κατέχουν καμία άδεια αλλά και χωρίς να ελέγχονται από καμία αρμόδια αρχή», προσθέτει.

Γεγονός είναι τονίζει ο κ . Κορωνάκης και το έχουμε επισημάνει άλλωστε σε παλαιότερα ρεπορτάζ μας, όταν προβεί κάποιος σε καταγγελία ή αυτεπάγγελτα, λόγω της προστασίας του οικιακού ασύλου, η αστυνομία έχει το ρόλο του θεατή, παραμένοντας ή περιμένοντας εκτός της βίλας. Στην καλύτερη περίπτωση, η αστυνομία οδηγεί στο αυτόφωρο τον προσωρινά υπεύθυνο (τον αυτοφωράκια) και το πάρτι συνεχίζεται.