Μυριέλλα Κουρεντή: «Αισθάνθηκα αδικημένη, έγραφαν ότι…»
1 year, 10 months ago
6

Αποκαλυπτικές δηλώσεις έκανε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Η ηθοποιός, που το όνομά της τη φετινή σεζόν έχει συζητηθεί ιδιαιτέρως λόγω της συμμτεοχής της στο Survivor, μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε σε όσα την έκαναν να νιώσει αδικημένη αλλά και στα ψέματα που γράφτηκαν για εκείνη αναφορικά με την προσωπική της ζωή και την καταγωγή της.

«Αισθάνθηκα αδικημένη μέσα στο παιχνίδι γιατί δεν προκάλεσα κακό σε κάποιον και χρησιμοποιήθηκα. Πολλοί βγήκαν και μίλησαν για να με προστατεύσουν γιατί αντιλαμβάνονταν ότι δεν μπορούσε να βγει ο χαρακτήρας μου μέσα σε τρεισήμισι ώρες επεισοδίου», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ακούστηκαν πολλά πράγματα που δεν ίσχυαν, όπως ότι είχα σχέση έξω και την κεράτωνα. Ότι είμαι έγκυος και περνάω καυτές νύχτες με τον Κατσαούνη στον Άγιο Δομίνικο. Το μόνο που είχε συμβεί ήταν ένα φιλί, γενικά ήμασταν σε απόσταση. Ήταν απαράδεκτο».

Στη συνέχεια τόνισε: «Ήταν άσχημο και ρατσιστικό να γράφουν διάφορα για την καταγωγή μου. Αν ήμουν από την Αλβανία θα ήμουν πολύ περήφανη για την καταγωγή μου και την παιδεία και το ποιόν μου. Είμαι από την Ελλάδα όμως. Ο μπαμπάς μου είναι από την Αθήνα και η μαμά μου είναι από την Κρήτη. Η μαμά μου ξέρει ποιο είναι το παιδί της».

in.gr