Μυριέλλα Κουρεντή: Το μήνυμα στον σύντροφό της μετά τα φιλιά στο Survivor
2 years, 2 months ago
6

Το τρυφερό ειδύλλιο στο Survivor ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και την Μυριέλλα Κουρεντή έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών καθώς όπως είναι γνωστό, εκτός παιχνιδιού η ηθοποιός έχει σχέση με τον μουσικό John Lygnos.

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε τη Μυριέλλα Κουρεντή να αναφέρεται στον σύντροφό της, έπειτα από τα φιλιά στην πισίνα με τον παίκτη των Μαχητών.

«Σκεφτόμουν ότι αυτές τις μέρες ήταν η γιορτή του John. Όταν είμαι μαζί του είναι λες και είμαι με τον εαυτό μου. Τον φαντάζομαι να βλέπει όλα αυτά που συμβαίνουν σε μένα στο παιχνίδι… Αυτό που θα ήθελα να κάνω κυρίως είναι να του πω ότι θυμάμαι τα πάντα. Θυμάμαι ό,τι υπόσχεση έχουμε δώσει ο ένας στον άλλο. Όσο μακριά κι αν είμαι, τον νιώθω. Μυριέλλα and John forever» αναφέρει με δάκρυα στα μάτια.

Από την άλλη στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε και τον Γιώργο Κατσαούνη να παραδέχεται δημόσια πως είναι ερωτευμένος με την ηθοποιό.

Χαμός στο Survivor με τα φιλιά του Κατσαούνη και της Μυριέλλας

Χαμός επικράτησε στο Survivor μετά τα φιλιά που αντάλλαξαν μέσα στην πισίνα ο Γιώργος Κατσαούνης και η Μυριέλλα Κουρεντή.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, άναψαν τα αίματα στην ομάδα των Διασήμων.

“Βλέπω ακραία πράγματα για εμένα και η ομάδα μας έχει ξεκληριστεί. Δεν μπορώ να διαχειριστώ την αποψινή ήττα… Είδαμε πολύ καλά τι συνέβη μετά. Να προσπαθεί μία ομάδα και να θέλει να δει τι θα συμβεί και κάποιους δεν τους πείραξε καθόλου. Εγώ ξέρω ότι έχω έρθω σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, όχι ερωτικού περιεχομένου. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι κάποια συναθλήτριά μου ερωτοτροπεί μέσα στην πισίνα με έναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας, την ώρα που ματώνουμε” ανέφερε.

“Από αυτό το συμβάν καταλαβαίνουμε ότι οι νίκες είναι ατομικές… Πραγματικά σήμερα άδειασα και θα ήθελα να πάρουν θέση όλοι. Φοβάμαι να μην είμαι εγώ αυτή που θα εκθέσει τα συγκεκριμένα άτομα. Ξέρουν βέβαια ότι υπάρχουν κάμερες και εκτιθέμεθα. Σήμερα είδα μπροστά στα μάτια μου την Μυριέλλα και τον Γιώργο να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται κι όχι φιλικά. Να βλέπω δύο ανθρώπους να ερωτοτροπούν μέσα στην πισίνα. Δεν μπορώ να το δεχτώ, δεν είναι μέσα στις δικές μου αρχές” πρόσθεσε η ίδια.

Με την Αθηνά συμφώνησαν τόσο η Ευρυδίκη Παπαδόπούλου, όσο και ο Βαλάντης ο οποίος ανέφερε πως βγήκε αληθινός.