Μυστηριώδης η Nicole Kidman στο Παρίσι – Η μαύρη… μάσκα που δίχασε
1 year, 9 months ago
6

Στο Παρίσι εμφανίστηκε η Nicole Kidman, όπου εντοπίστηκε να φεύγει από τον οίκο Balenciaga έπειτα από πρόβα, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας, φορώντας μία περίεργη μαύρη μάσκα.

Η ηθοποιός έμοιαζε μυστηριώδης, συνδυάζοντας τη μάσκα σε σχήμα μεγάλου παπιγιόν που κάλυπτε τα μάτια της όπως και σχεδόν το μισό της πρόσωπο, με ένα πιο casual σύνολο.

Η 55χρονη σταρ συνδύασε το μοναδικό αξεσουάρ με ένα απλό μαύρο μακρυμάνικο κορμάκι και ένα ψηλόμεσο τζιν. Και μπορεί να προσέλκυσε βλέμματα εντυπωσιασμού, αλλά πιθανόν είχε και ένα πρόβλημα όρασης, καθώς φάνηκε να κρατά καλά τη μάσκα, καθώς ένας άνδρας ασφαλείας της έδινε το χέρι του για να κατέβει τα σκαλιά.

Photo by MEGA/GC Images

Η Nicole Kidman πρόσφατα σε συνέντευξή της στο αυστραλιανό National Film and Sound Archive είπε πως τις πρώτες μέρες της στο Χόλιγουντ τη στήριξαν οι Αυστραλοί φίλοι της, Hugh Jackman και Deborra-Lee Furness. Θυμάται πως κοιμόταν στον καναπέ τους ενώ πήγαινε σε ακροάσεις για ρόλους στο Λος Άντζελες. Μάλιστα, είπε ότι η σύζυγος του Jackman ήταν πολύ καλή φίλη της.

Photo by MEGA/GC Images

Οι χρήστες των social media διχάστηκαν για την επιλογή των γυαλιών και έσπευσαν να σχολιάσουν την εμφάνιση της. Κάποιοι αναφέρουν ότι τα γυαλιά της μοιάζουν σαν νυχτερίδα και άλλοι ότι η σταρ είναι δείχνει “περίεργη”.

Άλλοι πάλι ενθουσιάστηκαν και σημείωσαν ό,τι είναι το πιο μοδάτο που κυκλοφορεί σε γυαλιά, και πως η ίδια η ηθοποιός δείχνει απίθανη.

Για την ιστορία δείτε και στη φωτογραφία μας, πως και η Kim Κardashian είχε μια παρόμοια εμφάνιση τον Νοέμβριο του 2021 στη Νέα Υόρκη.

Photo by MEGA/GC Images

Είτε είστε λάτρης, είτε όχι της Nicole το σίγουρο είναι πως αναδεικνύει ό,τι φοράει. Για αυτό και οι σημαντικότεροι οίκοι της έχουν δώσει δημιουργίες τους. Μάλιστα να θυμίσουμε πως ο οίκος Balenciaga είχε σχεδιάσει το νυφικό της Nikole Kidman όταν παντρεύτηκε τον Keith Urban. Το νυφικό είχε σχεδιαστεί από τον Nicolas Ghesquiere το 2006 και η ίδια αργότερα το δώρισε σε έκθεση που έγινε στην Αυστραλία.

Συγκεκριμένα είπε η ηθοποιός τότε για το event:

«Δίνω το νυφικό μου, αυτό της Balenciaga που μου έκανε ο Nicolas Ghesquiere, στην έκθεση που οργανώνεται με τον τίτλο «Love». Θα υποστηρίξω οτιδήποτε υποστηρίζει την αγάπη. Στα αλήθεια. Δεν είναι η ουσία των πάντων; Μπορεί να θεραπεύσει τόσα πολλά πράγματα. Καλή αγάπη, γλυκιά αγάπη, ευγενική αγάπη, δυνατή αγάπη».

Η Nicoke Kidman πιστεύει ότι τα «όνειρα» συνδέονται με τη μόδα, ειδικά όταν παρουσιάζονται σε μια μορφή που κόβει την ανάσα.

«Υπάρχουν όνειρα που συνδέονται με τη μόδα. Όταν παρουσιάζεται με έναν τρόπο που λαχανιάζεις, απλώς σε κάνει να νιώθεις καλά».

real.gr