Να τι θα κάνουν τα λεφτά του survivor: «Θα επενδύσουμε, θα βγάλουμε κι άλλα και θα πάρουμε μεγαλύτερο σπίτι»
1 month, 4 days ago
6

Μαρία Αντωνά: Σε νέες δηλώσεις προχώρησε η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, σχετικά με τα χρήματα που απέκτησε ο σύντροφός της από το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και το πώς σκέφτονται να τα επενδύσουν.

 

Μαρία Αντωνά: Τι απαντά για τα χρήματα από το Survivor

Η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε σε συνέντευξη της, πού θα διοχετεύσουν με τον Άρη Σοϊλέδη, τα χρήματα που κέρδισε ο ποδοσφαιριστής από το Survivor. H κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» συνάντησε το ζευγάρι και οι δυο τους αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στο ριάλιτι επιβίωσης που κράτησε τον Άρη Σοϊλέδη στον Άγιο Δομίνικο για περίπου 6 μήνες.

Μαρία Αντωνά

Οι δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά για το πως θα επενδύσουν τα χρήματα από το Survivor

Όπως είπε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι», το επιχειρηματικό πλάνο για τα χρήματα με τα οποία επέστρεψε ο Άρης Σοϊλέδης από το Survivor , περιλαμβάνει μια δουλειά η οποία θα τους επιτρέψει να πάνε σε μεγαλύτερο σπίτι.

 

«Σίγουρα, θέλουμε να κάνουμε μία επένδυση σε ένα κομμάτι δουλειάς, σε μία δουλειά που θα μπορέσει να μας αποφέρει ένα εισόδημα, να αλλάξουμε σπίτι να πάμε σε ένα μεγαλύτερο με ένα ακόμη δωμάτιο, γιατί κάποια στιγμή θα θέλουμε να κάνουμε ένα παιδάκι», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά.

Μαρία Αντωνά
Από την πλευρά του ο Άρης Σοϊλέδης δήλωσε πώς νιώθει και ο ίδιος νικητής, παρά το γεγονός ότι το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε τον Στάθη Σχίζα.

 

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Όταν φτάνεις στο τέλος είσαι νικητής, ο κόσμος έδωσε περισσότερες ψήφους στον Στάθη, για εμένα δεν σημαίνει κάτι αυτό, φυσικά στενοχωρήθηκα αλλά είμαι πάρα πολύ καλά. Εριστικός δεν ήμουν ποτέ, δεν προσέβαλα ποτέ κανέναν. Ούτε έπαρση είχα, ούτε τίποτα».

enimerotiko.gr