Ναυσικά Παπαγιωτακοπούλου για Κώστα Πηλαδάκη: «Είμαι πολύ μεγάλη κατίνα στα προσωπικά μου»
2 years, 2 months ago
6

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε για τη σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη και παραδέχτηκε ότι είναι μεγάλη κατίνα στην προσωπική της ζωή.

 

Μεγάλη κατίνα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στα προσωπικά της

Ειδικότερα, ερωτηθείσα από τον Γιώργο Λιανό για τη σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη, πριν το αγώνισμα επικοινωνίας του Survivor, το μοντέλο απάντησε πως με αγωνία περιμένει κάποιο μήνυμά του και παραδέχτηκε ότι είναι πολύ μεγάλη κατίνα.

Η επιθυμία της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου να μιλήσει με τον Κώστα Πηλαδάκη

Όπως υπογράμμισε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου «κατ’ αρχήν μιλάμε FaceTime, να γίνει ένας έλεγχος, τι γίνεται, πού είναι, πού είμαι εγώ. Κάνω και τσεκάρισμα, εγώ ψάχνω και κινητά, τα κάνω όλα αυτά. Είμαι πολύ μεγάλη κατίνα στην προσωπική μου ζωή. Την προηγούμενη φορά στο έπαθλο επικοινωνίας, εγώ περίμενα πάρα πολύ ευτυχισμένη ένα μήνυμα από τον σύντροφό μου, το οποίο δεν ήρθε ποτέ. Δηλαδή έφαγα τεράστια χυλόπιτα. περίμενα να μην στείλει μήνυμα, πάρα καμία φωτογραφία με τον γάτο μας αλλά… τίποτα! Οπότε περιμένω κι εγώ η κακομοίρα εδώ πέρα ένα ηχητικό μήνυμα, κάτι να συμβεί τέλος πάντων, να βρω κι εγώ λίγο κουράγιο, λίγη ελπίδα».

 

enimerotiko.gr