Νάντια Μπουλέ: «Έπαθα σοκ όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος»
3 years, 1 day ago
6

Οι δηλώσεις του φωτογράφου αναφορικά με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot βρέθηκε η Νάντια Μπουλέ, η οποία μίλησε για την εγκυμοσύνη της καθώς και για την γνωριμία της με τον σύντροφό της που έμελλε να της αλλάξει τη ζωή.

Όπως είπε, δεν περίμενε ότι θα έμενε έγκυος και έτσι εξεπλάγην όταν έκανε τεστ και βγήκε θετικό. «Δεν το κατάλαβα ότι είμαι έγκυος, δεν είχα κανένα σύμπτωμα και κανένα λόγο να το σκεφτώ. Επειδή από μικρή είχα γυναικολογικά θέματα είχα την πεποίθηση ότι μπορεί να μην έρθει αυτό στην ζωή μου. Έστειλα τον Γιώργο να πάρει τεστ για να δούμε τι γίνεται, μέσα μου έλεγα ότι αποκλείεται δεν το είχαμε καθόλου στο μυαλό μας. Δεν το πίστευε ούτε αυτός και πήραμε και δεύτερο τεστ, πήραμε και τον γιατρό και μας το επιβεβαίωσε» είπε η ηθοποιός.

Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν ότι θα αλλάξει τελείως η καθημερινότητα της, η χαρά ήρθε αργότερα. «Την πρώτη εβδομάδα δεν του μίλαγα του Γιώργου, το πρώτο τρίμηνο δεν το είχαμε πει σε κανέναν ούτε στις οικογένειες μας», δήλωσε η Νάντια Μπουλέ.

«Με τον Γιώργο γνωριστήκαμε στην δουλειά 11 χρόνια πριν και δέσαμε πολύ γρήγορα»

Η Νάντια Μπουλέ μίλησε και για τον αγαπημένο της, αναφέροντας ότι εκείνος ασχολείται γενικά με τον χώρο, με μουσικά φεστιβάλ, παραγωγή θεατρικών παραστάσεων.

«Γνωριστήκαμε στην δουλειά το 2010 σε ένα πάρτι που είχε γίνει και μας γνώρισε κοινή γνωστή για δουλειά. Κανονίσαμε επαγγελματικό ραντεβού και ξεκίνησε μια συνεργασία, 11 χρόνια πριν. Δέσαμε πολύ γρήγορα σαν παρέα και σαν φίλοι, ένιωθα ότι τον ήξερα καιρό, εκεί στα 5 χρόνια όλο αυτό τούμπαρε» είπε, συμπληρώνοντας πως την γοήτευαν πιο ανώριμοι άνθρωποι οπότε σε αυτό το διάστημα που εκείνη άλλαξε, συνειδητοποίησε ότι έχει δίπλα της αυτόν που θέλει.

«Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο που μας συνδέουν τόσα πράγματα, ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι ήταν όλα τόσα ανοιχτά και καθαρά όλα…», κατέληξε η ηθοποιός, που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.