Ναταλία Γερμανού: Η τοποθέτησή της για το θέμα της Σίσσυς Χρηστίδου: «Την “χτύπησαν”για τις φωτογραφίες της στο instagram»
1 year, 4 months ago
6

 

H Ναταλία Γερμανού πήρε θέση σήμερα για τη Σίσσυ Χρηστίδου και το θέμα που έχει προκύψει για τον σχολιασμό της εμφάνισής της και των κιλών της. Η παρουσιάστρια τουAlpha αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν την εβδομάδα αυτή, και εξέφρασε δημόσια την υποστήριξή της για την πρώην συνεργάτιδά της. Μάλιστα, η Ναταλία τόνισε τα δυνατά σημεία της Σίσσυς, αναφερόμενη στην ομορφιά της, αλλά και στην επιρροή των social media στις μέρες μας. Δείτε όσα είπε:

«Ο μόνος λόγος που πιστεύω ότι ασχολήθηκαν ή την “χτύπησαν”, ή την σχολίασαν με ειρωνεία, όσοι το έκαναν και δεν αναφέρομαι στον Δημήτρη τον Παπανώτα, ο οποίος δεν είπε κάτι στα σοβαρά και δεν σχολίασε κάτι για τα κιλά της Σίσσυς. Θα αναφερθώ σε άλλους που κατά καιρούς την έχουν σχολιάσει, γιατί εξαιτίας της ενασχόλησής της με τον χώρο της μόδας, γιατί έχει τα δικά της ρούχα, πολλές φορές η Σίσσυ μπαίνει στον πειρασμό, όπως όλες μας, να πειράζει τις φωτογραφίες στο Instagram», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανούκαι πρόσθεσε: «Αυτό δεν είναι κακό. Αν όμως έλεγε… “Εγώ είμαι μια κουκλάρα με καμπύλες, αυτό είναι το σώμα μου, είτε σας αρέσει, είτε όχι”, ίσως κανείς τότε δεν θα το συζητούσε».