Ναταλία Γερμανού : «Όταν αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι»
3 years, 21 days ago
6

Τον γύρο των εκπομπών έκανε… η δήλωση του Θάνου Καλλίρη το περασμένο Σαββατοκύριακο στις Roomies και το MEGA

Τον γύρο των εκπομπών έκανε… η δήλωση του Θάνου Καλλίρη το περασμένο Σαββατοκύριακο στις Roomies και το MEGA.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Θάνος Καλλίρης ρωτήθηκε από τις Roomies αν το τραγούδι «Είσαι Μπελάς» του το έχει γράψει η Ναταλία Γερμανού, εκείνος απάντησε: «Εγώ το έχω γράψει για τη Ναταλία. Πεντέμισι χρόνια κατοχή είχα παιδιά».

Σήμερα… ήρθε η ώρα να πάρει θέση και η ίδια η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δεν γίνεται» έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση στον πρώην της.

Η αφοπλιστική απάντηση

Το συγκεκριμένο απόσπασμα αναπαρήγαγε ο Νίκος Μουτσινάς, αλλά και η εκπομπή Happy Day με τη Ναταλία Γερμανού να στέλνει μήνυμα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή λέγοντας ότι «κατοχή με τόσες επαναστάσεις δεν έχει υπάρξει ξανά».

Και φυσικά από τον «αέρα» της εκπομπής της θέλησε να πάρει και δημόσια θέση λέγοντας: «Ο Θάνος Καλλίρης που τόλμησε και ξεστόμισε ότι πέρασε πεντέμισι χρόνια κατοχής -δίκιο είχε βέβαια, γιατί τότε ήμουν αφόρητο πλάσμα ζήλειας και καταπίεσης. Μόλις αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης ήμουν πλέον ένα άλλο κορίτσι γιατί είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι. Φαντάζομαι πως ναι. Όταν ο άλλος φεύγει τρεις μήνες Θεσσαλονίκη και τραγουδάει στα κέντρα».