Ναταλία Γερμανού σε Νίνο: «Ήμασταν κυκλοθυμικοί, το αφήσαμε πίσω κι εσύ κι εγώ»
1 year, 11 months ago
6

«Σκεφτόμουν ότι ήμουν ο πρώτος… Εμείς δείξαμε τον δρόμο, κάναμε τα λάθη και δείξαμε ποια δεν πρέπει να γίνουν», είπε ο τραγουδιστής

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε ο Νίνο 20 χρόνια μετά το Fame Story μέσα από το οποίο γνωρίσαμε τον τραγουδιστή.

«Έχεις μεγαλώσει 3 μέρες από το 2002. Έχω τόσα να θυμάμαι από σένα… Έχω να θυμάμαι πολύ ωραία Live από το Fame Story, έχω να θυμάμαι τις συζητήσεις που κάναμε όταν είχαμε καιρό και θυμάμαι ότι εσύ κι εγώ είμαστε το ίδιο κυκλοθυμικοί», είπε η Ναταλία Γερμανού η οποία παρουσίαζε εκείνη την εποχή το Fame Story.

«Νομίζω όμως ότι είναι ένας παλιός μου εαυτός», αντέδρασε ο Νίνο με τη Ναταλία Γερμανού να του απαντά: «Α και για σένα ένας παλιός εαυτός και για μένα, το αφήσαμε πίσω και εσύ και εγώ».

Ο Νίνο μιλώντας για το ξεκίνημά του είπε: «Σκεφτόμουν ότι ήμουν ο πρώτος… Εμείς δείξαμε τον δρόμο, κάναμε τα λάθη και δείξαμε ποια δεν πρέπει να γίνουν. Εγώ μπήκα πρώτος στην αρένα για σφαγή. Δεν ήξερε κανείς πως να χειριστεί κάτι τέτοιο (…) Έκανα όλα τα λάθη, αυτά που δεν πρέπει να κάνουμε. Έτσι ακολούθησε ο άλλος με όλο και λιγότερα κι έχουμε φτάσει σε ένα σημείο, που φοβούνται πάρα πολύ μην κάνουν λάθη. Αυτό σκεφτόμουν, που μου λες πως αισθάνεσαι».