Nατάσα Μποφίλιου: «Αδέρφια…» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τις αντιδράσεις για τη φωτογράφιση στο Λονδίνο
1 year, 4 months ago
6

«Νιώθω ευγνωμοσύνη και τιμή για κάθε καλό λόγο».

Αντιδράσεις στα social media προκάλεσε η Νατάσσα Μποφίλιου λόγω ορισμένων φωτογραφιών που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πόζαρε με εντυπωσιακά ρούχα στους δρόμους του Λονδίνου για λογαριασμό εταιρείας ρούχων.

Ωστόσο, χρήστες του Twitter την έκριναν αρνητικά για αυτήν της την επιλογή ενώ δηλώνει πως υποστηρίζει το ΚΚΕ, τονίζοντας πως οι εν λόγω φωτογραφίες δεν συνάδουν με τις πολιτικές της πεποιθήσεις.

Σημειώνεται ότι στο πλευρό της τραγουδίστριας βρέθηκαν και χρήστες του Twitter που την υποστήριξαν, αλλά και συνάδελφοί της από τον χώρο του θεάματος, όπως ο Μάριος Φραγκούλης, η Σμαράγδα Καρύδη, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Κώστας Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου.

Η Νατάσσα Μποφίλιου έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τις αντιδράσεις. «Νιώθω ευγνωμοσύνη και τιμή για κάθε καλό λόγο, κάθε τοποθέτηση υποστήριξης που άκουσα και διάβασα αυτές τις μέρες. Ακόμα και αν το θέμα δεν είναι προσωπικό, ακόμα κι αν είναι τέτοια η αφορμή. Αδέρφια» έγραψε η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό σε Instagram story.