Νατάσα Καλογρίδη: Ο πρώην σύζυγός μου είχε σχέση με την κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, έτσι δεν είναι η ζωή;»
1 year, 10 months ago
6

Η Νατάσα Καλογρίδη σε συνέντευξή της στον Κώστα Τσουρό και στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, μίλησε για τη ψυχανάλυση που έκανε, για την οικογένειά της, αλλά και για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, τον οποίο χαρακτήρισε υπέροχο άνθρωπο.

 

Η Νατάσα Καλογρίδη είναι μία γροθιά με τον αδερφό και τη μητέρα της

Για τη ψυχανάλυση η ηθοποιός επεσήμανε «έκανα κάποια στιγμή ψυχανάλυση χωρίς να έχω πρόβλημα. Αν είχα ανάγκη να πάω σε ψυχαναλυτή, ψυχίατρο ή ψυχολόγο, δε θα καταλάβαινα την έννοια της ψυχανάλυσης, γιατί πρώτα θα ήταν η ανάγκη του να λύσω το πρόβλημά μου. Έχω τον αδελφό μου και την οικογένειά μου που είναι οι καλύτεροι ψυχαναλυτές. Η μητέρα μου, ο αδελφός μου και εγώ είμαστε μια γροθιά».

Η τρελή αδυναμία της Νατάσας Καλογρίδη στον πατέρα της

Σχετικά με τον θάνατο του πατέρα της, τον οποίο έχασε σε ηλικία έξι ετών, η Νατάσα Καλογρίδη επεσήμανε «ο θάνατος του πατέρα μου με στιγμάτισε πάρα πολύ, του είχα τρελή αδυναμία. Όταν το ξεπέρασα άρχισα να συνειδητοποιώ ότι ίσως υπήρχε κάποιος λόγος που συνέβη αυτό. Αν δεν γινόταν δεν θα υπήρχε αυτή η ένωση που είχα στην οικογένειά μου». Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια: «Μεγάλωσα με μια μητέρα αυστηρή και απαιτητική, έκανα και τις αλητείες μου κρυφά».

 

Όσον αφορά τις περιπτώσεις που έφτασε κοντά στο να χάσει τη ζωή της, σημείωσε «κινδύνευσα, τρεις φορές μπορεί να μην υπήρχα στη ζωή, ένιωσα ότι κάποιος ήταν εκεί και με κρατούσε αγκαλιά. Ο πατέρας μου. Ο μπαμπάς μου σκοτώθηκε όταν ήμουν 6 ετών. Μπήκα και στο νοσοκομείο, κινδύνευσε η ζωή μου 3 φορές, προστάτης μου είναι ο πατέρας μου».

Τέλος, για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, η Νατάσα Καλογρίδη τόνισε «γνώρισα έναν άνθρωπο υπέροχο, τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, μια ιδιαίτερη σχέση. Περάσαμε όμορφα και εξακολουθούμε να μιλάμε. Ο γάμος express που έκανα, για 6 μήνες, ήταν ένα πάρτι για τον έρωτα. Ο πρώην σύζυγός μου είχε σχέση με την κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, έτσι δεν είναι η ζωή;».

enimerotiko.gr