Νατάσα Λιόν: Η πρωταγωνίστρια του «Russian Doll» χώρισε με τον σύντροφό της για μία… πισίνα
2 years, 3 days ago
6

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και ο κωμικός χώρισαν μετά από 8 χρόνια σχέσης – «Ίσως είμαι λίγο ιδιόρρυθμη», παραδέχεται η σταρ της δημοφιλούς σειράς του Netflix

Η Νατάσα Λιόν και ο Φρεντ Άρμισεν χώρισαν, μετά από 8 χρόνια σχέσης για έναν… περίεργο λόγο.

Όπως παραδέχτηκε η σταρ της δημοφιλούς σειράς του Netflix, «Russian Doll», εκείνη και ο ηθοποιός αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Hollywood Reporter, εξήγησε πως ο λόγος που αποφάσισαν να χωρίσουν ήταν επειδή εκείνη «ήθελε μία πισίνα».

«Αγαπάμε ο ένας τον άλλον όσο μπορούν να αγαπηθούν δύο άνθρωποι και συνεχίζουμε να μιλάμε συνέχεια, αλλά στον Φρέντι δεν αρέσει η πισίνα. Μπορεί να φαίνεται σαν ένας απλός λόγος για χωρισμό, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας, πρέπει να καταλάβετε τους γύρω σας. Εγώ είμαι σαν τον Μπαρτ Λάνκαστερ στην ταινία “The Swimmer”», είπε χιουμοριστικά η ηθοποιός, τονίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο την αγάπη της για την κολύμβηση.

Αφού λοιπόν, ο ηθοποιός δεν της έκανε το χατίρι, η Νατάσα Λιόν αγόρασε το δικό της σπίτι —με πισίνα— στο Λος Άντζελες.

«Αυτό είναι το πραγματικό σκάνδαλο. Υποθέτω ότι τελικά είμαι πραγματικά λίγο ιδιόρρυθμη», είπε χαρακτηριστικά η πρωταγωνίστρια της σειράς «Orange is the new Black».

Η Λιόν και ο 55χρονος σταρ του «Saturday Night Live», γνωρίστηκαν αρχικά το 2014, όταν παρεβρέθηκαν στο πάρτι του Lorne Michael, λίγο πριν από τα Emmy στο Tower Bar του Sunset Tower Hotel, στο Δυτικό Χόλιγουντ.

Έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι το 2019.

protothema.gr