Νέα πυρά Κούγια εναντίον Λαζόπουλου
2 months, 26 days ago
6

Δεν έχει τέλος η κόντρα του Λάκη Λαζόπουλου με τον Αλέξη Κούγια. Οι δυο άντρες στο παρελθόν είχαν έρθει αρκετές φορές σε ρήξη αφού ο ηθοποιός συνήθιζε μέσα από την σατυρική του εκπομπή να αναφέρεται στον γνωστό ποινικολόγο.

Η κόντρα αυτή ήρθε και πάλι στην επιφάνεια το τελευταίο διάστημα. Συγκεκριμένα σε νυχτερινή έξοδο των δυο ανδρών σε κοινό χώρο υπήρξε ένα έντονο περιστατικό ανάμεσά τους.

Η πλευρά του Λάκη Λαζόπουλου υποστηρίζει πως ο δικηγόρος του επιτέθηκε και χειροδίκησε εναντίον του. Από την άλλη ο Αλέξης Κούγιας υποστηρίζει πως ναι μεν τον πλησίασε αρκετά εκνευρισμένος αλλά δεν άσκησε ποτέ σωματική βία.

Στην πρεμιέρα του ο Λάκης Λαζόπουλος δεν δίστασε να αναφερθεί στο συγκεκριμένο συμβάν λέγοντας μάλιστα πως θα κινηθεί νομικά.

Τώρα με την σειρά του ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Πρώτα Θέμα και έδωσε την δική του εκδοχή γι τα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ αλλά και για το πώς έχει σκοπό να κινηθεί από εδώ και στο εξής.

Αν σας καλούσε στην εκπομπή του θα πηγαίνατε;

Όχι τώρα. Θα έκανα μια συζήτηση μαζί τότε που είχε τηλεθεάσεις της τάξεως του 50%-60% και με δυσφημούσε ακραία. Τώρα τι να κάνω; Να του αναστήσω την εκπομπή του; Φαντάζεστε μια πρόσκληση δική μου στον Λαζόπουλο τι θα γινόταν; Βεβαίως, αν μου έδινε 500.000 ευρώ θα πήγαινα… Αν θέλει μια δημόσια συζήτηση, ας επιλέξει μια άλλη εκπομπή να πάμε και οι δυο. Όπου ο ίδιος επιθυμεί.

Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν πολύ παραστατικός στην εκπομπή του και επιμένει ότι τον πιάσατε από τον λαιμό.

Έχω τονίσει ότι δεν χειροδίκησα εναντίον του και το τονίζω και πάλι.

Επικαλείται το υλικό των καμερών που δείχνει το σκηνικό…

Δεν χειροδίκησα εναντίον του. Ούτε τον χτύπησα, ούτε τίποτα. Τον έπιασα από τα ρούχα από πίσω όπως καθόταν, αφού με είδε για να τον σηκώσω. Η σκηνή είναι αυτή. Για να φανεί και η διαφορά ύψους που έχουμε μεταξύ μας, γιατί είναι πιο χαμηλού ύψους. Αυτό έγινε ακριβώς. Και του είπα το εξής: «Σήκω πάνω, μωρή, να μετρηθούμε!». Αυτό του είπα και να το γράψετε. «Σήκω πάνω, μωρή, να μετρηθούμε που τόσα χρόνια με δυσφημείς! Με παραμορφώνεις και με δυσφημείς». Δεν τον ακούμπησα καθόλου, δεν τον χτύπησα για έναν και μόνο λόγο: Τι να χτυπήσεις από αυτόν; Μπροστά μου είδα ένα τρομοκρατημένο ανθρωπάκι. Και επειδή επικαλείται τις κάμερες, όποιος δει θα καταλάβει αν αυτά που λέει είναι αληθή. Γιατί είπε και διάφορα άλλα, ότι δεν σηκώθηκε πάνω.

Είπε ότι διατήρησε την ψυχραιμία του γιατί θα γινόταν φασαρία.

Αυτό δεν θέλω να το σχολιάσω. Δεν θέλω να σχολιάσω έναν άνθρωπο ο οποίος υποκρίθηκε τότε για να μην πάει στρατιώτης και καλό θα ήταν να φέρει και στην επιφάνεια τα χαρτιά γιατρών και ψυχιάτρων που έχει επικαλεστεί για να αποφύγει τον στρατό.