Νέα σειρά στον ΑΝΤ1 με την υπογραφή τρομερού συγγραφικού διδύμου
10 months, 3 days ago
6

Ένα από τα πράγματα που απώθησε η ελληνική τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης είναι οι καλοί σεναριογράφοι. Αυτοί που την περασμένη δεκαετία ήξεραν να παράγουν καλές και αξιέπαινες σειρές. Η Σάρα Γανωτή και ο Νίκος Σταυρακούδης είναι ένα πολύ σημαντικό ντουέτο στη συγγραφή σεναρίων και φέτος φέρνουν μια νέα σειρά στον ΑΝΤ1 με την χαρακτηριστική κωμική τους πένα.

«Κάνε γονείς να δεις καλό» τιτλοφορείται η νέα σειρά που υπογράφουν και θα προβάλλει ο ΑΝΤ1 από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Με πρωταγωνιστές την Ελένη Καστάνη και τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, δύο υπέροχους Έλληνες ηθοποιούς, η σειρά διαθέτει όλα τα καλά υλικά για να εξελιχθεί σε μια πολύ καλή κωμωδία.
Η Καστάνη και ο Μιχαηλίδης είναι οι γονείς του τίτλου και αναμένεται να παιδέψουν πολύ τα παιδιά τους, όντας η αντανάκλαση της αθάνατης ελληνικής οικογένειας. Οι δυο τους αποφασίζουν να χωρίσουν και να «φορτωθούν» ο καθένας σε διαφορετικό παιδί. Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 είναι πράγματι απ΄αυτές που θα περιμένουμε να δούμε την προσεχή σεζόν.

Ας μην ξεχνάμε ότι η Σάρα Γανωτή και ο Νίκος Σταυρακούδης έχουν γράψει – μαζί με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου – το Σ΄Αγαπώ Μ΄Αγαπάς, το Κάπου σε Ξέρω, το Εργαζόμενη Γυναίκα, ενώ πέρσι η Σάρα έγραφε και το σενάριο για το ένα ζευγάρι στη Μουρμούρα.
Η υπόθεση

Η Αλέκα (Ελένη Καστάνη) και ο Κώστας Καραμαγκιώλης (Ιεροκλής Μιχαηλίδης) αποφασίζουν μετά από 40 χρόνια γάμου να χωρίσουν και να μετακομίσουν μαζί με τα ενήλικα παιδιά τους. Πώς ο γιος (Βασίλης Μπιμπής) θα επιβιώσει με την υπερπροστατευτική μητέρα του, τη μόνη γυναίκα που δεν μπορεί να χωρίσει; Και, πώς η κόρη (Ευγενία Παναγοπούλου) θα καταφέρει να σηκώσει τα βάρη της δικής της οικογένειας ενώ, είναι φορτωμένη με τον γκαφατζή πατέρα της; Δύο συγκατοικήσεις για γερά νεύρα κλείνουν το μάτι σε κάθε ελληνικό παράδοξο, με ισχυρές δόσεις καυστικού χιούμορ.

Πολλές συγκρούσεις, έντονοι καβγάδες και ήρωες βγαλμένοι από τη δική μας ελληνική οικογένεια έρχονται στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 που βάζει τα πράγματα στη σωστή τους θέση ήδη από τον τίτλο της… «Κάνε γονείς να δεις καλό»!

Πρωταγωνιστούν: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Ελένη Καστάνη, Κωνσταντίνος Μπιμπής, Ευθύμης Ζησάκης, Ευγενία Παναγοπούλου, Αντώνης Στάμος

Σενάριο: Σάρα Γανωτή, Νίκος Σταυρακούδης

Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος, Νίκος Κρητικός