Νέες αλλαγές στο πρόγραμμα του Open με στόχο την ενίσχυση της τηλεθέασης
2 years, 5 months ago
6

Ανακατεύουν την… τράπουλα

Αλλάζουν λίγο το μείγμα, κρατούν την ίδια συνταγή! Σε εκ νέου αλλαγές του προγράμματος προχωράνε οι υπεύθυνοι του Open, με στόχο την ενίσχυση της τηλεθέασης.

Έτσι, η εκπομπή «Μίλησέ μου», με παρουσιάστρια την Τζωρτζέλα Κόσιαβα, δεν θα προβάλλεται πλέον σε καθημερινή βάση, αλλά θα εστιάσει σε τρία επεισόδια την εβδομάδα, από Δευτέρα έως Τετάρτη. Η εκπομπή, με τη μείξη κοινωνικών θεμάτων με δραματοποίηση καθημερινών ιστοριών (τύπου «Διλήμματα», «Οικογενειακές ιστορίες), θέλει λίγο χρόνο για να βρει τα πατήματά της για να ξεκολλήσει η θεαματικότητα από το 4%.

Το κενό στη μεσημεριανή ζώνη θα έρθει να καλύψει μια άλλη εκπομπή του σταθμού, η οποία μέχρι στιγμής δεν πάει τόσο καλά στους πίνακες τηλεθέασης, με τους ιθύνοντες να ελπίζουν ότι σε νέα ώρα και μέρα μπορεί τα πράγματα να πάνε πιο θετικά. Ο λόγος για το «Familiar», ένα μαγκαζίνο που απευθύνεται στους σύγχρονους γονείς με χρηστικά θέματα και ειδικούς καλεσμένους. Η εκπομπή, με παρουσιαστές τη Μυρτώ Καζή και τον Ετεοκλή Παύλου, μετακομίζει από τη ζώνη του Σαββατοκύριακου και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 15.00, δίνοντας μια σκληρή μάχη απέναντι στον Νίκο Μουτσινά, στη Ζέτα Μακρυπούλια και την Ελένη Μενεγάκη.

Την ίδια στιγμή, στον σταθμό προετοιμάζονται πυρετωδώς για την πρεμιέρα του «Glam Wars» με την Κάτια Ταραμπάνκο, μια φιλόδοξη παραγωγή στην οποία πολλοί έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους. Το «Glam Wars», λοιπόν, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου στις 16.20 και η πρώην «Survivor» στο διαγωνιστικό σόου μόδας θα έχει δίπλα της ως κριτική επιτροπή τον make up expert Παντελή Τουτουντζή, τη fashion stylist Ελενα Βαζούρα και τον hair expert Τομ Ζώης. Κάθε εβδομάδα, τέσσερις ομάδες, αποτελούμενες καθεμία από έναν hair stylist κι έναν makeup artist, διαγωνίζονται μεταξύ τους για ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο. Καθημερινά θα υπάρχει και ένα διαφορετικό concept, ίδιο και για τις τέσσερις ομάδες, το οποίο θα πρέπει να εφαρμόσουν πάνω στα μοντέλα τους προκειμένου να παρουσιάσουν εντυπωσιακά κουρέματα, χτενίσματα και μακιγιάζ.

newsbreak.gr