Νέλλη Γκίνη – Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές, με πολλά πάνω-κάτω
1 month, 13 days ago
6

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο «MEGA Καλημέρα» η Νέλλη Γκίνη. Σε αυτή, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο παιδί που μεγάλωσε μόνη της, στους δύο γάμους της που κράτησαν μικρό χρονικό διάστημα και έκανε ειδική μνεία στο ελληνικό #MeToo.

«Ξεκίνησα στα 12 μου από το παιδικό θέατρο. Ο πατέρας μου με πήγε και έτσι ξεκίνησε η θεατρική μου ζωή. Ο πατέρας μου ήταν ο μέντοράς μου, ήταν ο μόνος που με στήριξε. Η μητέρα μου είχε άρνηση, μέχρι που πήγαν καλά τα πράγματα για εμένα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το τραγούδι ήρθε στη ζωή μου από ανάγκη. Στην υποκριτική δεν υπήρχαν πολλά χρήματα. Και αναγκάστηκα να πάω στο τραγούδι, έβγαλα πολλά χρήματα, κάποια τα έχασα επενδύοντας στο θέατρο».

«Ήταν πολύ ζηλιάρης και καταπιεστικός»

«Ο πρώτος μου σύζυγος ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ήταν ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου. Έμεινα μαζί του 9 μήνες παντρεμένη, αλλά ήμασταν 2 χρόνια πριν μαζί. Ήταν πολύ ζηλιάρης και καταπιεστικός. Απαίτησε να αφήσω το θέατρο και δε θα το έκανα ποτέ», ανέφερε για τον πρώτο γάμο της.

Για τον δεύτερο γάμο της είπε: «Από το δεύτερο γάμο κράτησε 15 μέρες. Ήταν ένα λάθος, ταλαιπώρησα έναν άνθρωπο, ταλαιπωρήθηκα και εγώ. Τρίτη φορά δεν το επιχειρείς, δεν μου πάει ο γάμος, δε με θέλει και μάλλον δεν το θέλω και εγώ».

«Τιμή μου και καμάρι μου»

Μιλώντας για το γιο της που τον μεγάλωσε μόνη της, η Νέλλη Γκίνη σημείωσε: «Έφερα στον κόσμο ένα παιδί και το μεγάλωσα μόνη μου. Ήταν παράτολμο, αλλά δεν είχα δεύτερη σκέψη. Ήρθε στη ζωή μου το παιδί μου σαν θαύμα.

Πέρασα από πολύ δύσκολες στιγμές, με πολλά πάνω – κάτω, χωρίς χρήματα, αλλά τα κατάφερα. Τιμή μου και καμάρι μου που μεγάλωνα μόνη μου το παιδί μου».

Τέλος για το ελληνικό #MeToo έκανε λόγο για «κοινό μυστικό» και παράλληλα αποκάλυψε ότι έχεςι δεχτεί και αυτή σεξουαλική παρενόχληση.

«Δεν με εξέπληξαν οι καταγγελίες. Είναι κοινό μυστικό. Όλοι κάπου ξέραμε, το βλέπαμε. Δε γινόντουσαν πράγματα ακραία. Όταν ήμουν στη δραματική σχολή, στα 17, πηγαίνοντας σε μια οντισιόν, συνάντησα αυτή τη συμπεριφορά. Έκλεισε την πόρτα και με κυνηγούσε.

Έκανα πολύ καιρό να συνέλθω. Από εκεί και πέρα πήρα πολύ δύναμη για αργότερα. Αρκετές φορές μου συνέβη σεξουαλική παρενόχληση. Μου έταζαν πράγματα, αλλά δεν με ενδιέφερε. Έχω χάσει σημαντικές δουλειές, έχω πληγωθεί, αλλά έχουν όλα το τίμημά τους», είπε χαρακτηριστικά.

 

in.gr