Νέο «χτύπημα» για τον Ματ Χάνκοκ: Κάμερα τον «έπιασε» να φιλάει παθιασμένα τη σύμβουλό του!
2 years, 9 months ago
6

«Αταξίες» από τον επί 15 χρόνια παντρεμένο και με τρία παιδιά Βρετανό υπουργό Υγείας στο βουλευτικό του γραφείο – Πέτρα του σκανδάλου η 43χρονη  λομπίστρια Τζίνα Κολαντάντζελο – Νέες αιχμές για σπατάλη δημόσιου χρήματος εν μέσω πανδημίας για χάρη της Κολαντάντζελο

Νέοι μπελάδες για τον Ματ Χάνκοκ, ο οποίος βρέθηκε στο «μάτι του Κυκλώνα» τις προηγούμενες εβδομάδες, έπειτα από τις κατηγορίες που εξαπέλυσε εντατίον του ο πρώην σύμβουλος του Μπόρις Τζόνσον, Ντομινίκ Κάμινγκς, με αφορμή τη διαχείρηση της πανδημίας στη Βρετανία.

Αυτή τη φορά, ο Βρετανός υπουργός Υγείας είναι στο επίκεντρο για… τα πολύ προσωπικά του, καθώς η εφημερίδα The Sun αποκαλύπτει φωτογραφία που τον δείχνει να αγκαλιάζεται και να φιλιέται – καθόλου φιλικά – με τη στενή συνεργάτιδα και σύμβουλό του, Τζίνα Κολαντάντζελο, κι ενώ είναι παντρεμένος τα τελευταία 15 χρόνια.

mat2
xankok_1

Η κάμερα «έπιασε» τον 42χρονο Χάνκοκ με την 43χρονη εύπορη λομπίστρια Κολαντάντζελο, που προσλήφθηκε πέρσι κι εν μέσω πανδημίας από τον υπουργό Υγείας, να βρίσκονται σε στενό τετ-α-τετ, στο βουλευτικό γραφείο του, δίπλα στο βρετανικό κοινοβούλιο, στις 6 Μαΐου. Μάλιστα, πριν ο Χάνκοκ αγκαλιάσει τη βοηθό του, τσεκάρει τον διάδρομο έξω από το γραφείο για να σιγουρευτεί πως… δεν θα τον δουν αδιάκριτα μάτια.

Οι ανώνυμοι πληροφοριοδότες, που κυκλοφόρησαν τη φωτογραφία, παραδέχτηκαν στη Sun πως «ήταν σοκαριστικό το γεγονός της εξωσυζυγικής σχέσης του Χάνκοκ, εν μέσω πανδημίας, με μια σύμβουλό του, για την πρόσληψη της οποίας δαπανήθηκε δημόσιο χρήμα». Ίδιες πηγές προσθέτουν, πάντως, πως το παράνομο ζευγαράκι έχει εντοπιστεί κι άλλες φορές σε στενές επαφές. «Προσπάθησαν να το κρατήσουν κρυφό, αλλά όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει μέσα σε ένα κτήριο σαν και αυτό».

«Δεν έχει να κάνει κάποιο σχόλιο για προσωπικά ζητήματα» είπε χθες το βράδυ φίλος του Βρετανού υπουργού Υγείας.

xankok_gynaika
Η σύζυγος του Χάνκοκ το πρωί της Παρασκευής, μετά τις αποκαλύψεις

Η «πέτρα του σκανδάλου» Τζίνα Κολαντάντζελο

Μητέρα τριών παιδιών, η Τζίνα Κολαντάντζελο είναι διευθύντρια επικοινωνίας σε κατάστημα μόδας, που ίδρυσε ο σύζυγός της, Όλιβερ Τρες. Παράλληλα, είναι διευθύντρια και βασική μέτοχος σε εταιρεία lobbying. Ο Χάνκοκ την προσέλαβε κρυφά τον περσινό Μάρτιο στο γραφείο του με εξάμηνο συμβόλαιο και χωρίς να προβλέπεται μισθός για εκείνη. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τον συνόδευε σε αρκετές δημόσιες παρουσίες του, ενώ «τη συμβουλευόταν για τα πάντα».

gina

Τον Σεπτέμβριο την προσέλαβε σαν μη εκτελεστική διευθύντρια στο Υπουργείο Υγείας, με τον μισθό της να εκτιμάται σε 15.000 λίρες.

Το παράνομο ζευγάρι είχε συναντηθεί για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ωστόσο στη συνέχεια ο Χάνκοκ παντρεύτηκε με τη Μάρθα Χόιερ Μίλαρ το 2006. Παραμένουν παντρεμένοι -μέχρι σήμερα, τουλάχιστον, είναι άγνωστο τι θα γίνει στο εξής- κι έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.