Nicola Peltz: Ετοιμάζεται για την επιστροφή της στη μικρή οθόνη ενώ ο Brooklyn της φτιάχνει pizza
1 year, 8 months ago
6

Η Nicola μοιράστηκε μερικά συναρπαστικά νέα με τους θαυμαστές της.

Η 27χρονη ηθοποιός ανέβασε ένα teaser με την τελευταία της δουλειά στο Hulu, Welcome to Chippendales, καθώς μετρά αντίστροφα για την κυκλοφορία του.

«Η φαντασίωση σας περιμένει…» έγραψε. «22 Νοεμβρίου».

Οι fans έσπευσαν να μοιραστούν τον ενθουσιασμό της.

«Επιτέλους», έγραψε ένας, ενώ κάποιος άλλος δήλωσε: «Είμαι έτοιμος!!! Ανυπομονώ να σε ξαναδώ στην οθόνη της τηλεόρασής μου. Τόσο περήφανος για σένα Nic”. Ο αδερφός της, ο ηθοποιός της Euphoria, Will Peltz, πρόσθεσε: «Lesgooo».

Το Welcome to Chippendales ακολουθεί τη ζωή και την καριέρα του Somen ‘Steve’ Banerjee, του ιδρυτή των Chippendales, τον οποίο υποδύεται ο Kumail Nanjiani. Η Nicola πρωταγωνιστεί ως πρώην Playboy Playmate Dorothy Stratten, η οποία σκοτώθηκε σε ηλικία 20 ετών από τον εν διαστάσει σύζυγό της Paul Snider.

Μόλις χθες η ηθοποιός ανέβασε και μια φωτογραφία με τις αγαπημένες γυναίκες της ζωή της, τη μαμά και τη γιαγιά της.

 

«Η αγαπημένη μου φωτογραφία σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι δυο μου γυναίκες. Η αγάπη που τους τρέφω είναι απαράμιλλη. Αυτή η φωτογραφία με κάνει να κλαίω, απλώς τις αγαπώ τόσο πολύ», σημείωσε η Nicola.

H δημοσίευση έρχεται αφότου ο σύζυγός της, Brooklyn Beckham μοιράστηκε τη γλυκιά αποκάλυψη ότι τα 70 από τα 100 τατουάζ του είναι προς τιμήν της. Μιλώντας στην USA Today, είπε: «Πάντα κλαίει όταν της κάνω άλλο ένα τατουάζ, πάντα μου αρέσει να την εκπλήσσω με νέο μελάνι».

Ο επίδοξος σεφ δημοσιεύει συχνά τις μαγειρικές του ικανότητες και πριν λίγες ώρες έφτιαξε pizza.

Τυχερή η Nicola!

instyle.gr