Νίκη Λεμονή: Η απάντηση στη Σίσσυ Χρηστίδου για την ανάμειξη του ονόματός της στο body shaming
1 year, 4 months ago
6

Δεν έχει τέλος η ιστορία της Σίσσυς Χρηστίδου με την εμφανισή της σε event και τα σχόλια που ακούστηκαν και αφορούν στα κιλά της.

Οι εμπλεκόμενοι πολλοί και συνεχώς προκύπτουν νέοι άνθρωποι που αναμιγνύονται στην υπόθεση είτε για να την υποστηρίξουν είτε για να τοποθετηθούν για το body shaming είτε για να απασχολήσουν.

Η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία με ανάρτησή της ενημέρωσε τους followers της πως θα απαντήσει για όλα όσα διαδραματίστηκαν γύρω από το όνομά της, την Κυριακή το μεσημέρι, ανήρτησε μια φωτογραφία για να εξηγήσει πως εκτός από photoshop υπάρχει και η σωστή λήψη με το καλό φως. Σε αυτή την ανάρτηση η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη δημοσιογράφο του Πρω1νό, Νίκη Λεμονή δείχνοντας πως είχε πιο προσωπική σχέση μαζί της και θα περίμενα να έχει άλλη στάση στο συμβάν και όχι να την εκθέτει λέγοντας ανακρίβειες.

Η Σίσσυ σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε αναφέρεται στη στήλη που έχει η δημοσιογράφος στην εκπομπή και σχολιάζει φωτογραφίες στο Instagram. Λίγες ημέρες πριν η Νίκη Λεμονή είχε σχολιάσει μια φωτογραφία της παρουσιάστριας λέγοντας πως έχει υποστεί photoshop.

Η Νίκη Λεμονή είδε την τελευταία ανάρτηση της Σίσσυς και την αναφορά στο όνομά της συγκεκριμένα και θέλησε να απαντήσει κατά τον ίδιο τρόπο αφού θεωρεί άτοπη τη χρήση του ονόματός της.

Η δημοσιογράφος γράφει χαρακτηριστικά: «Με έκπληξη διάβασα το post της Σίσσυς Χρηστίδου την οποία ακολουθώ στο instagram και εκτιμώ για τη δουλειά της και το ακέραιο του χαρακτήρα της, παρότι την έχω συναντήσει δύο φορές στη ζωή μου από κοντά. Φυσικά και δεν έχω την οικειότητα – γιατί δεν είναι φίλη μου – αλλά ούτε και με ενδιαφέρει να τη ρωτήσω αν κάνει ή όχι retouch στις φωτογραφίες της. Ως γυναίκα έχω μάθει να σέβομαι και να υποστηρίζω τις γυναίκες. Και εν προκειμένω δεν έχω κανένα θέμα με το photoshop. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει με το σώμα του και με τις φωτογραφίες του. Εξάλλου το bodyshaming είναι τόσο μα τόσο ξεπερασμένο! Αν όμως έστω και με ένα mention στο δικό μου account εκτονώθηκε αυτή η κακόγουστη φάρσα που ξεκίνησε από προχθές σε εκπομπές, θα κοιμηθώ καλύτερα το βράδυ».

Δείτε την ανάρτηση

 

View this post on Instagram

 

@sissychristidou

A post shared by Nikki Lemoni (@niki_lemoni) on Oct 25, 2018 at 12:23am PDT