Nikki Reed-Ian Somerhalder: Περιμένουν το δεύτερο παιδί τους
1 year, 3 months ago
6

Nikki Reed και ο Ian Somerhalder αναμένεται να αποκτήσουν νέο μέλος στην οικογένειά τους, καθώς η ηθοποιός είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

Ο σταρ των “Vampire Diaries” ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση με ανάρτησή του στο Instagram, όπου ανέβασε μία τρυφερή της Reed να κρατά στην αγκαλιά της την 5χρονη κόρη τους και να χαϊδεύει την κοιλίτσα της.

“Το μόνο που ήθελα από τότε που ήμουν μικρό αγόρι ήταν να κάνω μια μεγάλη οικογένεια. Σε ευχαριστώ Nik που μου έκανες αυτό το δώρο. ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ ΠΑΜΕ!!!!! Ευχαριστώ, ευχαριστώ αυτόν τον απίστευτο άνθρωπο για το δώρο της ζωής και της αγάπης, που είναι η πιο απίστευτη μαμά και εργάζεται τόσο σκληρά για να κάνει τα όνειρα πραγματικότητα!!! Όταν έβγαζα αυτή τη φωτογραφία, δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα μέσα από την κάμερα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο…“.

Και προσθέτει: “Το μόνο που ζητάω είναι να στείλουν όλοι θετικότητα στη Nik και εμένα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ο χώρος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να είναι περίεργος, αλλά μπορούμε επίσης να τον κάνουμε υπέροχο“.

H 34χρονη ηθοποιός και ο 44χρονος σύζυγός της απέκτησαν την κόρη τους Bodhi το 2017 και ενώ η Reed είχε πει ότι δεν ήθελε πάντα να κάνει παιδιά/

Δεν ήξερα αν ήθελα παιδιά. Αγαπώ τα παιδιά και δεν ήμουν σίγουρη αν ήθελα να να γίνω μαμά, απλώς δεν το ήξερα” είχε πει σε podcast μετά τη γέννηση της κόρης της. Ο Somerhalder είχε αποκαλύψει ότι είχε πετάξει όλα τα χάπια αντισύλληψης της Reed.

instyle.gr