Νικόλ Κίντμαν: Δείχνει τους… παραγυμνασμένους δικέφαλούς της – Αντιδράσεις στα social media
1 month, 3 days ago
6

Μία διαφορετική φωτογράφιση από τις συνηθισμένες έκανε η Νικόλ Κίντμαν για λογαριασμό ενός περιοδικού.

Στα 55 της χρόνια, η Χολιγουντιανή σταρ έδειξε μία άλλη πλευρά του εαυτού της. Με έντονο χάλκινο χρώμα και ιδιαίτερο κούρεμα στα μαλλιά της, η Κίντμαν πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού, δείχνοντας τη… δύναμή της.

Στη φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η ηθοποιός φορά ένα κοντό τοπ, μία αθλητική μίνι φούστα και σφίγγει τα χέρια της, δείχνοντας τους πολύ γυμνασμένους δικέφαλους και τα επίσης αρκετά γυμνασμένα πόδια της.

Δείτε τη φωτογραφίαΕίναι χαρακτηριστικό, ότι οι χρήστες των social media αντέδρασαν μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας. Πολλοί αναδημοσίευσαν την εικόνα, κατηγορώντας το περιοδικό ότι έκανε αρκετό photoshop για να δείχνει τόσο γυμνασμένη η Κίντμαν.

Κάποιοι σχολίασαν ότι η ηθοποιός μοιάζει με άνδρα, ενώ άλλοι ισχυρίστηκαν ότι η φωτογράφιση ήταν πολύ εξτρίμ για μια γυναίκα στην ηλικία και του επαγγελματικού κύρους της. «Είναι άντρας, έτσι δεν είναι;», «Άσχημη», «Ναι με τόσες πλαστικές και μπότοξ όλα τα σώματα θα μπορούσαν να είναι έτσι», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια των χρηξστών στο Twitter.

Δείτε περισσότερα παρακάτω

kidman123
idman222
kidman11

 

κιδμανπλαστιψ131312
kidman726382

 

KIDMKAN2222
KIDMAN111