Νικόλας Αγόρου: Ο θάνατος που τον τσάκισε, η σχέση με εστεμμένη, το Survivor και γιατί στράφηκε στο Θεό
1 year, 1 month ago
6

Ο Νικόλας Αγόρου έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2018 μέσα από τη συμμετοχή του στον δεύτερο κύκλο του Survivor, ενώ φέτος, στα 31 του χρόνια, επισκέφθηκε ξανά τον Άγιο Δομίνικο, αποτελώντας μία από τις πιο πρόσφατες προσθήκες του Survivor All Star.

Μάλιστα, οι φανατικοί του ριάλιτι επιβίωσης του έδωσαν το ψευδώνυμο «Φραουλίτσας» λόγω μιας φράουλας που έχει χτυπήσει ως τατουάζ στον λαιμό του.

Ο Νικόλας Αγόρου κατάγεται από την Κόνιτσα των Ιωαννίνων, έχει σπουδάσει στο Τμήμα Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Για αρκετά χρόνια έμενε στην Αθήνα και έχει εργαστεί ως μοντέλο ενώ παράλληλα και ως μετρ σε κέντρο εστίασης. Ο εντυπωσιακός νεαρός έχει επίσης φωτογραφηθεί στο πλάι της Κατερίνας Στικούδη και έχει παίξει σε videoclip της Demy.

 

Τα τελευταία χρόνια ωστόσο, έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και όπως αποκάλυψε την πρώτη μέρα εισόδου του στο Survivor All Star, έχει επιλέξει να επιστρέψει στην πατρίδα του και να ασχοληθεί με τη γη, και πιο συγκεκριμένα τα αμπέλια και την παραγωγή κρασιού.

«Ασχολούμαι πλέον με τη γη. Αγρότης κοινώς. Με τα αμπέλια ασχολούμαι, φτιάχνω κρασί» είπε ο Νικόλας Αγόρου στον Γιώργο Λιανό την πρώτη μέρα που βρέθηκε στο Survivor All Star.

 

 

Αφορμή για τη μεγάλη αυτή αλλαγή στη ζωή του Νικόλα Αγόρου φαίνεται πως στάθηκε και ο θάνατος του πατέρα του. Ο παίκτης του Survivor All Star ήταν ανέκαθεν πολύ δεμένος με την οικογένειά του. Μάλιστα, ήταν εκείνοι που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή του από το Survivor 2018 με τον ίδιο να πέφτει όλο χαμόγελα στην αγκαλιά τους.

 

Ο πατέρας του Νικόλα Αγόρου έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2021. Τότε μάλιστα, ο 31χρονος παίκτης του Survivor All Star είχε δημοσιεύσει και μια οικογενειακή τους φωτογραφία στο instagram του σημειώνοντας, «Οικογένεια πάνω απ’ όλα. Να τους αγαπάτε και να τους χαίρεστε όσο τους έχετε όλους μαζί. 1-10-2021 αρχηγέ μου, σε λατρεύω».

Εκ τότε, ο Νικόλας Αγόρου αποφάσισε να πάρει αποστάσεις από όλους και από όλα. Γύρισε στην Κόνιτσα, ασχολήθηκε με τη γεωργία και έκλεισε τον λογαριασμό του στο instagram ενώ στράφηκε περισσότερο και προς τον Θεό.

«Αποστασιοποιήθηκα από τα κοινά για προσωπικούς λόγους, αλλά και γιατί ήθελα να εξελίξω τον εαυτό μου και να πορεύομαι με τα λόγια του Θεού στην καθημερινότητά μου και στις πράξεις μου. Τώρα πλέον νιώθω έτοιμος και γι’ αυτό και βρίσκομαι εδώ», είπε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και συνέχισε: «Συνέβη ένα θαύμα στη ζωή μου – το οποίο είναι προσωπικό και θέλω να το κρατήσω για μένα – και μετά απ’ αυτό άλλαξα».

 

 

Ωστόσο, λίγο καιρό πριν μπει και πάλι στο ριάλιτι επιβίωσης, ο Νικόλας Αγόρου άνοιξε και πάλι τον λογαριασμό του στο instagram χωρίς ωστόσο να κάνει καμία ιδιαίτερη ανάρτηση.

Αυτό που παρουσιάζει ωστόσο ενδιαφέρον είναι η τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε στα stories του λίγο πριν παραδώσει το κινητό του στην παραγωγή του Survivor All Star. Ο Νικόλας Αγόρου, είχε επιλέξει στην τελευταία αυτή ανάρτηση να δημοσιεύσει μια φωτογραφία του πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή την οποία συνόδευσε με μια καρδιά.

Για την προσωπική του ζωή μέχρι σήμερα δεν είχαμε μάθει τίποτα. Ωστόσο τώρα, με τη συμμετοχή του στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης ήρθε στην επιφάνεια η πληροφορία πως ο Νικόλας Αγόρου λίγο πριν μπει στο παιχνίδι, είχε έρθει αρκετά κοντά με την πρώην Μις Ελλάς Αθηνά Πικράκη η οποία υπήρξε παντρεμένη με τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από το “Πρωινό μας” ο Νικόλας Αγόρου και η Αθηνά Πικράκη, μετά και το διαζύγιο της δεύτερης, ήρθαν αρκετά κοντά έχοντας αποκτήσει μια πιο στενή επαφή.

Ωστόσο, κανείς δε μπορεί να μιλήσει ακόμη για σχέση ανάμεσά τους, αφού θα πρέπει να περιμένουμε την έξοδο του Νικόλα Αγόρου από το παιχνίδι για να δούμε πως μπορεί να εξελιχθεί αυτό που είχε αρχίσει να αναπτύσσεται ανάμεσά τους.