Νικολέτα Βλαβιανού: «Για 15 χρόνια μου έκανε μπούλινγκ, με “κλαδέψανε” από παντού, τιμωρήθηκα…»
1 year, 2 months ago
6

Στην εκπομπή της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη χθες το απόγευμα η Νικολέτα Βλαβιανού σχετικά με την πορεία της στην υποκριτική αλλά και τον Χαϊκάλη.

 

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και αρχικά εξήγησε ότι αφαίρεσε το ένα «τ» από το όνομά της για λόγους αριθμολογίας.

Μιλώντας για την ηθοποιό από τις «Μέλισσες» που αγνόησε την ουρά για να κάνει πρώτη rapid test στις αρχές της πανδημίας και για τον οποία έκανε ανάρτηση η κουβέντα έφτασε στα όσα έχει πει για σκηνοθέτη που επί 15 χρόνια την κυνηγούσε αλλά δεν ονομάτισε.

«Το έχω προχωρήσει με άλλον τρόπο γιατί δεν θα επιβίωνα. Το έχω διαλύσει όσο μπορώ και ο τρόπος που έχω διαλέξει να το αντιμετωπίσω το συγκεκριμένο άτομο το πονάει πιο πολύ γιατί αντιλαμβάνεται ότι ήταν εντελώς λάθος αυτό που έκανε.

Προ metoo είπα ότι αν δεν σταματήσει αυτή η ιστορία θα βγω στα περιοδικά. Ήταν κάπου στα 12-13 χρόνια. Υπήρχε μια ομάδα ανθρώπων γύρω του. Το εργασιακό bullying είναι ύπουλο, δεν ξέρεις από πού έρχεται.

Είμαστε ένα μικρό χωριό η Ελλάδα. Εξαρτώνται από πολύ λίγους ανθρώπους οι δουλειές. Είναι μια μεγάλη αδικία γιατί πραγματικά δεν είχα κάνει τίποτα.

Τιμωρήθηκα γιατί με “κλαδέψανε” από παντού. Έπρεπε να πολεμήσω και μπήκα στο Εθνικό Θέατρο επί Νίκου Κούρκουλου και άρχισα να δουλεύω.

 

Δεν υποτάχτηκα. Έτσι είμαι εγώ. Δεν μπορώ να αδικήσω κάποιον για να πάρω εγώ την εύνοια.

Ήταν μια διένεξη μεταξύ δύο ανθρώπων. Πήρα το μέρος ενός ανθρώπου που πίστευα ότι είχε δίκιο και ήταν αθώος και πράγματι μετά από 10 χρόνια αθωώηθηκε στα δικαστήρια.

Δεν έχει νόημα να ονοματίσω τον σκηνοθέτη. Έχω φύγει από αυτό, έχω προχωρήσει.

Με ρωτάνε δημοσιογράφοι από τότε, είναι μια διαδικασία που μπαίνει ένας άνθρωπος. Το να συγχωρείς είναι πάρα πολύ χαλαρωτικό. Νιώθω οίκτο όχι λύπη».

Νικολέτα Βλαβιανού: «Ο Παύλος Χαϊκάλης ένιωθε πολύ προδομένος»

Μιλώντας για τον Παύλο Χαϊκάλη, με τον οποίο κάποτε ήταν ζευγάρι, είπε:

 

«Δικαιούται κάθε άνθρωπος να συνεχίζει τη ζωή του. Δεν έχει πάει στον εισαγγελέα η υπόθεσή του. Έχουμε να μιλήσουμε κανένα τρίμηνο.

Ένιωθε πολύ προδομένος από κάποιους ανθρώπους και ένιωθε ότι είναι αδικημένος γιατί δεν μπορεί να μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι» είπε αρχικά η Νικολέτα Βλαβιανού.

«Κανείς δεν με στήριξε, το πέρασα μόνη μου. Είχε πλάτες ο συγκεκριμένος άνθρωπος όλοι τον φοβούνταν» είπε η Νικολέτα Βλαβιανού για το αν ο Παύλος Χαϊκάλης τη στήριξε στη δική της περίπτωση.

Δείτε τη συνέντευξη

 

enimerotiko.gr