Νικολέττα Καρρά – Διονύσης Παναγιωτάκης: Πρώτα Χριστούγεννα μαζί
2 years, 4 months ago
6

Η ηθοποιός Νικολέττα Καρρά και ο επίσης ηθοποιός και πρόεδρος των Ελληνικών Θεατρικών Παραγωγών, Διονύσης Παναγιωτάκης, είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν.

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ

Πρόκειται για φρέσκο ειδύλλιο, αφού η σχέση τους μετρά μερικούς μήνες. Ο λόγος για την ηθοποιό Νικολέττα Καρρά και τον επίσης ηθοποιό και πρόεδρο των Ελληνικών Θεατρικών Παραγωγών, Διονύση Παναγιωτάκη, οι οποίοι πριν από λίγες ημέρες πραγματοποίησαν νυχτερινή έξοδο παρέα με καλούς φίλους τους στο μαγαζί όπου τραγουδά ο Αντύπας.

Σύμφωνα με την Realife, έφτασαν μαζί με την παρέα τους στο νυχτερινό κέντρο και ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και χαμογελαστοί. Διασκέδασαν με την καρδιά τους, ενώ σιγοτραγουδούσαν τις μεγάλες επιτυχίες του γνωστού τραγουδιστή. Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο Αντύπας κατέβηκε από το πάλκο και κάθισε δίπλα τους, ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια, τα οποία και τους αφιέρωσε, ενώ εκείνοι τον έραιναν με λουλούδια.

Η ευτυχία που βιώνουν καθρεφτίζεται στα μάτια τους. Η Νικολέττα φαίνεται ότι, μετά το διαζύγιό της από τον Φώτο Πιττάτζη, με τον οποίο ήταν παντρεμένη επτά χρόνια, έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή. Τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της ζουν έναν μεγάλο έρωτα, τον οποίο έχουν αποφασίσει να κρατήσουν μόνο για εκείνους.

Νικολέττα Καρρά – Διονύσης Παναγιωτάκης: Πρώτα Χριστούγεννα μαζί

Μπορεί να είναι ζευγάρι από τον περασμένο Απρίλιο, η σχέση τους όμως έγινε γνωστή μόλις τον περασμένο Ιούνιο. Το καλοκαίρι, παρά τις δυσκολίες που έχει φέρει στη ζωή μας η πανδημία, οι δυο τους κατάφεραν να κάνουν κάποιες αποδράσεις στα ελληνικά νησιά και να χαρούν ανενόχλητοι τον έρωτά τους. Επέστρεψαν, όμως, στην Αθήνα, καθώς είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μια κοινή τους εμφάνιση την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου στη μεγάλη συναυλία του Γιάννη Πάριου έγινε αντιληπτή από τους φωτογράφους, οι οποίοι και προσπάθησαν να τους απαθανατίσουν μαζί.

Αυτά θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που θα γιορτάσουν ως ζευγάρι και, σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο ανυπομονούν να τα περάσουν μαζί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νικολέττα Καρρά επέστρεψε δυναμικά και στην τηλεόραση, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινή σειρά του Mega «Το αύριο μας ανήκει». Εκεί υποδύεται τη Θεοδώρα Λιβάνη, μια δυναμική πολιτικό, που προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στο αίσθημα της πολιτικής ευθύνης και τις ανατροπές που κλονίζουν τη ζωή της.

enikos.gr