Νικολέττα Ράλλη: Η φωτογραφία που πυροδότησε τις φήμες για εγκυμοσύνη – Η επική απάντηση από την παρουσιάστρια
1 year, 1 month ago
6

Η Νικολέττα Ράλλη γιόρτασε με τον σύντροφό της τα γενέθλιά του και θέλησε να του ευχηθεί με ένα γλυκό στιγμιότυπό τους.

Ωστόσο, αυτή η φωτογραφία στάθηκε η αφορμή για να πιστέψουν οι ακόλουθοί της πως είναι πάλι έγκυος.

Η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία με τον σύντροφό της Μιχάλη Ανδρούτσο στον λογαριασμό της στο instagram, για να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του, όπου φορά ένα στενό μαύρο φόρεμα το οποίο αγκαλιάζει τις καμπύλες της. Οι ευχές έπεσαν βροχή, όπως και τα σχόλια για τη… φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Ρε και άλλο μωρό???”, “με το καλό το δεύτερο παιδάκι σας!!!”, “Αν είναι φρέσκια η φώτο με το καλό”, “Με το καλό το μωράκι!”, “Με το καλό, να είστε γεροί και ευτυχισμένοι”, “Όντως έτσι όπως πέφτει το φως κ εγώ έγκυο σε έκανα…..” είναι μερικά από τα σχόλια, ενώ μία ακόλουθος επεσήμανε: “Έλεος όλες οι πονηρές κουτσομπολες!!!! Χωρίς να πει κάτι η γυναίκα εσείς εύχεστε…άμα δηλαδή έφαγε λίγο παραπάνω σαν άνθρωπος να ακούει τις μπούρδες σας!!!!!!”

Η Νικολέττα Ράλλη ευχαρίστησε για τις ευχές και έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες περί εγκυμοσύνης που πυροδότησε η επίμαχη φωτογραφία. “Πραγματικά είναι επειδή έφαγα” ήταν η επική απάντηση, θέλοντας να υπογραμμίσει ότι η κοιλίτσα οφείλεται στο δείπνο που απόλαυσε και όχι σε εγκυμοσύνη.

Η Νικολέττα Ράλλη και ο Μιχάλης Ανδρούτσος έχουν μία κόρη, τη Σοφία.