Νικολέττα Τσομπανίδου: Ο νέος έρωτας μετά τον Bachelor Παναγιώτη Βασιλάκο
2 years, 10 months ago
6

Στο ξεκίνημα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, η Νικολέττα Τσομπανίδου μας συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή της στο Bachelor.

Η Νικολέττα από την πρώτη στιγμή, έκανε τα πάντα προκειμένου να βρεθεί κοντά στον Παναγιώτη Βασιλάκο, ο οποίος ήταν και ο περιζήτητος εργένης των γυναικών του ριάλιτι.

Και πράγματι, η Νικολέττα κατάφερε να πετύχει τον στόχο της, φτάνοντας στον μεγάλο τελικό, κερδίζοντας την καρδιά του Παναγιώτη.

Ωστόσο τον Απρίλιο το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, ενώ την ανακοίνωση έκανε η Νικολέττα Τσομπανίδου μέσα από συνέντευξη της.

«Με τον Παναγιώτη δεν είμαστε μαζί πλέον. Ο Παναγιώτης ήταν πολύ ενθουσιασμένος στην αρχή όταν βγήκαμε. Ζήσαμε πολλές στιγμές μαζί, γνώρισα τους δικούς του, ήταν πραγματικά πολύ όμορφα αλλά δεν είχε happy ending δυστυχώς. Παρόλα αυτά είμαστε και οι δύο πολύ φιλόδοξα άτομα και έχουμε σχέδια για το μέλλον, οπότε ίσως η κάθε σχέση κάνει τον κύκλο της. Δεν μετανιώνω όσα έζησα, θα το ξαναέκανα αν μου δινόταν η ευκαιρία και κρατάω μόνο τα καλά», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η πρώην σύντροφος του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Πλέον η Νικολέττα Τσομπανίδου έχει προχωρήσει στην ζωή της και ενημερώνει καθημερινά τους followers της στα social media, με στιγμές από την καθημερινότητα της.

 

 

 

 

Αυτή τη φορά η ίδια πραγματοποίησε ένα Q and A και απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις των ακολούθων της.

Μεταξύ άλλων η Νικολέττα Τσομπανίδου αποκάλυψε πως αυτό το διάστημα δεν είναι σε σχέση και είναι ερωτευμένη μόνο με τον εαυτό της.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Νικολέττα Τσομπανίδου στο Instagram:

in.gr