Νικολέττα Βλαβιανού: «Έχω δεχτεί ισχυρό bullying επί 15 χρόνια από διάσημο σκηνοθέτη»
3 years, 2 days ago
6

Η γνωστή ελληνίδα ηθοποιός Νικολέττα Βλαβιανού έχει μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της υποκριτικής.

Ωστόσο, για πολλά χρόνια, όπως η ίδια αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, υπήρχε σκηνοθέτης που της έκανε bullying και την «έκοβε» από δουλειές.

«Στην καριέρα μου έχω δεχτεί ένα πολύ ισχυρό bullying επί 15 χρόνια από πολύ γνωστό σκηνοθέτη, ο οποίος, επειδή ήταν πιο επιφανής από εμένα τότε, πέρναγε όπου ήθελε την άποψή του. Μου έκανε γερό κόψιμο από δουλειές, επειδή έτυχε να έχουμε μια διαφωνία κοινωνικού περιεχομένου. Και με μεγάλη ευκολία κάποιοι με απέκλειαν από δουλειές, γιατί ήμουν έξω από τον κύκλο του» αναφέρει χαρακτηριστικά η Νικολέττα Βλαβιανού.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η ίδια εξομολογείται:

«Ξεκίνησα πολύ δυναμικά την καριέρα μου το 1991 στην τηλεόραση και για επτά χρόνια ήμουν μέσα στο Εθνικό επί Κούρκουλου. Μετά εξαφανίστηκα. Αυτός ο αποκλεισμός ξεκίνησε το 1998 και τελείωσε περίπου το 2011. Αφορά δουλειές στο εμπορικό θέατρο και την τηλεόραση. Διότι δεν έχω κάνει πολλά σίριαλ, μόνο εφτά. Με είχε αποκλείσει από πολλές δουλειές. Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Όπου πήγαινα, έπαιρνε τηλέφωνο και έλεγε να με διώξουν».

Τέλος, η Νικολέττα Βλαβιανού καταλήγει:

«Με λάβωσε πάρα πολύ αυτό το γεγονός και κυρίως στο οικονομικό μέρος. Γιατί τις καλές εποχές της τηλεόρασης, με τα μεγάλα κασέ, ήμουν εκτός. Και έληξε γιατί εγώ επέμενα πολύ».

in.gr