Νίκος Αλιάγας: «Είπαν στη μητέρα μου ότι είχα πολύ λίγες ημέρες ζωής, με εγχείρησαν σαν πείραμα»
18 days ago
6

Για τις πιο έντονες στιγμές της ζωής του μίλησε ο Νίκος Αλιάγας και αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπισε κατά τη γέννησή του.

Καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής «Γεια σου» της Μαρίας Μπακοδήμου στο ΣΚΑΪ, ο γνωστός παρουσιαστής εξήγησε πως οι γιατροί προειδοποίησαν τη μητέρα του ότι έχει λίγες ημέρες ζωής, χωρίς να της δίνουν καμία ελπίδα.

«Όταν γεννήθηκα στο Παρίσι, είπαν στη μητέρα μου ότι είχα πολύ λίγες ημέρες ζωής. Είχα ένα πρόβλημα στα σωθικά μου. Με εγχείρησαν σαν πείραμα και τελικά, επέζησα. Είχα ένα μεγάλο πρόβλημα σε ένα έντερο κι εγχειρίστηκα με το που γεννήθηκα, νομίζω πως ήμουν ή πέντε ή έξι ημερών», ανέφερε.

«Έκαναν ένα πείραμα να δουν αν αυτό το παιδί μπορεί να ζήσει κι έζησα. Ταλαιπωρήθηκα κι είχα έναν πόνο. Με πήραν αμέσως από τη μάνα μου κι έμεινα για μήνες στο νοσοκομείο», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, ανέφερε πως για πολύ καιρό δεν μπορούσε να επανέλθει στη φυσιολογική του κατάσταση, μετά από μία τέτοια ταλαιπωρία. «Έμεινα για μήνες μακριά από τη μάνα μου. Με έφεραν μετά στους γονείς μου, με έβαλε ο πατέρας μου στο αυτοκίνητο με τη μητέρα μου και με πήγαν στο Μεσολόγγι. Αδυνατισμένο και με πολλά ράμματα. Ήμουν έτσι για πολύ καιρό», δήλωσε κλείνοντας.

protothema.gr