Νίκος Αλιάγας: «Ζούσα σε μια σοφίτα 6 τμ χωρίς νερό, αλλά δεν αισθανόμουν φτωχός. Δούλευα νύχτες ατελείωτες»
2 years, 11 months ago
6

Ο Νίκος Αλιάγας σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Η ζωή αλλιώς» και την Ίνα Ταράντου, στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Μεσολόγγι, μίλησε για τη ζωή του, την οικογένειά του και τις δυσκολίες που πέρασε πριν γίνει διάσημος.

 

Το όνειρο του Νίκου Αλιάγα δεν ήταν να γίνει παρουσιαστής

Αρχικά, αναφέρθηκε στα όνειρά του όταν ήταν μικρός, επισημαίνοντας «ως παιδί δεν επέτρεπα στον εαυτό μου να πιστέψει ότι με αφορούν όλα αυτά. Εγώ δεν θυμάμαι τον εαυτό μου σε έναν καθρέφτη μπροστά να θέλω να γίνω Frank Sinatra ή ένας Γάλλος παρουσιαστής της εποχής. Δεν με αφορούσε”.

Νίκος Αλιάγας δύσκολα χρόνια

 

Σχετικά με τον τρόπο που μεγάλωσε, τόνισε “μεγάλωσα με γονείς μετανάστες που έφυγαν από αυτά τα μέρη όταν ήταν νέοι και ήλπιζα ότι κάποια στιγμή θα επέστρεφα στην Ελλάδα. Κληρονόμησα το όνειρο της μητέρας μου που δεν ήταν δικό μου, διότι εγώ γεννήθηκα στη Γαλλία. Θυμάμαι τον πατέρα μου να λέει “θα έρθεις εδώ, θα ανοίξεις φροντιστήρια, θα πηγαίνεις διακοπές, θα έχεις και τη θάλασσα”. Του είπα κάποια στιγμή ότι “πατέρα δεν θέλω να κάνω αυτό το πράγμα, θέλω να γίνω δημοσιογράφος” και μου απάντησε “τι είναι αυτό; Θα πουλάς εφημερίδες;””.

Ο Νίκος Αλιάγας ζούσε σε μία σοφίτα 6 τ.μ., χωρίς νερό

Όπως υπογραμμίζει, εργάστηκε σκληρά στη ζωή του για ν’ αποκτήσει όσα απέκτησε, καθώς δεν βρήκε τίποτα έτοιμο στη ζωή του. «Δούλευα νύχτες ατελείωτες και τη μέρα σπούδαζα. Ζούσα σε μια σοφίτα 6 τμ, δεν είχα ούτε νερό. Δεν αισθανόμουν όμως φτωχός, ούτε μίζερος. Ενώ μου έλειψαν πράγματα από τη ζωή, δεν είχα κόμπλεξ με αυτό. Θεωρούσα ότι ήταν μια δοκιμασία, ένα πέρασμα. Θεωρούσα επίσης ότι ακόμα κι αν δεν ξέρω τι θέλω, ξέρω τι δεν θέλω. Δεν ήθελα να ακολουθήσω αυτό που έκαναν όλοι οι άλλοι. Εγώ πήγαινα εκεί που δεν έπρεπε. Με τα χαστούκια, με τις επιτυχίες… Στην ουσία δεν χάνεις ποτέ κάτι. Μαθαίνεις…» κατέληξε ο Νίκος Αλιάγας.

 

enimerotiko.gr