Νίκος Ασημάκης – «Ο Σεφερλής δεν ήταν κάλος σαν συνεργάτης»
20 days ago
6

Ο ηθοποιός, Νίκος Ασημάκης, μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στις φήμες που τον ήθελαν να είναι το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε διάσημο ζευγάρι, για τα πάθη του αλλά και για την κακή του συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή.

Αναφερόμενος στο ξεκίνημά του, ο Νίκος Ασημάκης εξήγησε ότι ο Γιώργος Κωνσταντίνου ήταν εκείνος που τον «ανακάλυψε» επαγγελματικά, ενώ για χρόνια είχε κάνει ραδιόφωνο πριν ασχοληθεί με την υποκριτική.

Ο ίδιος παραδέχτηκε έχει περάσει ερωτική απογοήτευση, ενώ αποκάλυψε ότι «Δυστυχώς έχω χαθεί με τη Σοφία Αλιμπέρτη» με την οποία έπαιζαν μαζί στην «Ιδιαιτέρα για κλάματα».

«Τα πρώτα χρόνια της καριέρας μου “την ψώνισα” αλλά ευτυχώς η μάνα μου με μάζεψε», είπε ο ηθοποιός ενώ εξήγησε ότι «Τα χρήματα που παίρναμε τότε ήταν 50.000 δραχμές το επεισόδιο. Τηλεοπτικά τα χρήματα ήταν πολύ καλύτερα από ό,τι τώρα».

«Είχα πάθη στη ζωή μου, κάποια στιγμή είχα το ποτό, δεν ήταν σε σημείο αλκοολισμού, αλλά ήταν μια εξάρτηση την οποία έληξα», παραδέχτηκε ο Νίκος Ασημάκης.

«Δεν έχω σχέσεις με τον Μάρκο Σεφερλή. Ο Μάρκος Σεφερλής δεν ήταν κάλος σαν συνεργάτης, ήταν πολύ συγκεντρωτικός. Δεν μπορούσε να δεχτεί ότι μπορεί να υπάρχει άλλος ηθοποιός που βγάζει γέλιο», σημείωσε κλείνοντας σχετικά με τη συνεργασία του με το Μάρκο Σεφερλή.

in.gr