Νίκος Μπάρτζης: Από ποιο γνωστό ριάλιτι είχε δεχθεί πρόταση
2 years, 6 months ago
6

Στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 μίλησε ο πρώην παίκτης του Survivor, Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος αναφέρθηκε στον Τζέιμς Καφετζή, στον Αλέξη Παππά, στο “Bachelor” και στη σχέση του με την Ατζούν media μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Με τον Τζέιμς δεν έχει συμβεί κάτι. Λόγω δουλειάς, εγώ έχω το μαγαζί, εκείνος στο Ρόδο, απλώς δεν είμαστε όπως ήμασταν στο παιχνίδι.

Δεν ζήτησε τη γνώμη μου για το J2US. Αν με ρωτάς τη γνώμη μου, αν μου γινόταν πρόταση νομίζω δεν θα πήγαινα back to back πάλι σε ένα παιχνίδι. Δεν χρειάζεται τόση υπερπροβολή» ανέφερε ο Νίκος Μπάρτζης.

Ο Νίκος και ο Τζέιμς δέθηκαν πολύ κατά την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο, αλλά πλέον, λόγω απόστασης και επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν έχουν τόσο συχνή επικοινωνία και επαφή.

Νίκος Μπάρτζης Τζέιμς Καφετζής

Νίκος Μπάρτζης: Είχα δεχθεί πρόταση για το “The Bachelor”

Ο πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε πως του είχαν κάνει πρόταση για το “The Bachelor” πριν προσεγγίσουν τον Αλέξη Παππά. Ο Νίκος Μπάρτζης τόνισε ότι στην αρχή το θεώρησε αστείο. Ανέφερε επίσης ότι δεν του άρεσε το concept του ριάλιτι και δεν δέχτηκε.

Νίκος Μπάρτζης για Ατζούν media: “Μετά το Survivor είμαι στο έλεος του εαυτού μου”

Ο Νίκος Μπάρτζης αναφερόμενος στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τα γόνατά του μετά το Survivor ανέφερε πως μετά το τέλος του παιχνιδιού “είμαι στο έλεος του εαυτού μου”

«Με την Ατζούν media δεν έχω κάποια επικοινωνία, είμαι στο έλεος του εαυτού μου. Η λογική λέει ότι θα έπρεπε να με βοηθήσουν και ότι όταν πάθεις μια ζημιά πρέπει να έχεις τη στήριξη του εργοδότη σου. Στο μαγαζί μου αν πάθει κάποιος κάτι, την ώρα που δουλεύει, δεν πρέπει να τον στηρίξω εγώ; Στη δουλειά μου δεν έπαθε τη ζημιά;» τόνισε.

«Η μόνη επικοινωνία που είχαμε ήταν για να μου στείλουν τις μαγνητικές που είχα κάνει εκεί» κατέληξε ο Νίκος Μπάρτζης.

 

enikos.gr