Νίκος Οικονομόπουλος – Γράφτηκαν υπερβολικά πράγματα για εμένα όταν νοσηλεύτηκα με κοροναϊό
2 years, 5 months ago
6

Τις πιο μείζονες ειδήσεις της ελληνικής showbiz παρουσίασε το MEGA Καλημέρα.

Πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο Fantasia θα κάνουν απόψε οι Νίκος Οικονομόπουλος και Πέτρος Ιακωβίδης. Μαζί τους θα είναι και η Ήβη Αδάμου.

Για την επιστροφή του στη νυχτερινή ζωή ο ίδιος τόνισε: «Μόνο χαρά νιώθω που θα συνδεθώ ξανά με τον κόσμο μετά από δύο χρόνια.ο Νίκος Οικονομόπουλος σημείωσε ότι τα μέσα ήταν υπερβολικά μαζί του όταν νοσηλεύτηκε με κοροναϊό. Μάλιστα όπως είπε, χρειάστηκε λίγο… οξυγόνο όταν νοσηλεύτηκε με covid. «Ακούστηκε ότι είμαι ένα βήμα πριν την εντατική, αυτό δεν συνέβη ποτέ».

«Δεν έχω κάνει τρέλα αλλά ερωτεύτηκα στο παρελθόν. Έχω βγει με θαυμάστρια και θα το ξανάκανα αν ήταν τόσο ευχάριστο. Μου έχουν κάνει πρόταση από talent show αλλά δεν θα το έκανα τώρα. Αλλά στον μέλλον δεν ξέρεις. Ο καθένας επιλέγει τι θα κάνει στην καριέρα του, δεν είμαι κριτής κανενός εγώ» ανέφερε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Συνέντευξη εφ’ ‘ολης της ύλης στο περιοδικό ΟΚ που κυκλοφορεί αύριο με τα ΝΕΑ Σαββατοκύριακο παραχώρησε ο Πέτρος Ιακωβίδης. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύντροφό του, αλλά και στη σχέση που έχει με την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η… συνεπιμέλεια της Μπουκίας μπήκε ανάμεσα στον Τίμο Ζαχαράτο και την Δανάη Μπάρκα.

Χθες, η παρουσιάστρια παραπονέθηκε στον σεφ ότι έλειπε πολλές ώρες από το σπίτι του και ότι είχε αφήσει το σκυλάκι τους, τη Μπουκιά μόνη της.

Η νομική απάντηση του Τίμου με επίκληση στην συνεπιμέλεια άφησε άφωνη την Δανάη.

 

in.gr