Νίκος Μουτσινάς: Η έκπληξη στην Μπεκατώρου και η πρόκληση για το YFSF
6 months, 22 days ago
6

Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε δυναμικά με το «Για Την Παρέα» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μετά το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε. Σήμερα λοιπόν έκανε δυναμική επάνοδο και με το γνωστό του χιούμορ κατάφερε να χαρίσει άφθονο γέλιο.

«Πώς είναι η μέση σας; Πια αυτό θα ρωτάω, πώς είναι η μέση, αφήστε τα άκρα, πιάστε τη μέση. Να σας πω τώρα ή να μην σας πω; Να σας πω να το έχετε; Άσχημο πράγμα η μέση παιδιά. Λουμπάγκο. Δεν είναι θέμα ηλικίας, το συζήτησα, μίλησα με πάρα πολλούς γιατρούς. Έφαγα ό,τι μπορούσα να φάω αυτό το ΠΣΚ. Ζητώ συγγνώμη για την ταλαιπωρία για όλους αυτούς που ήρθαν στο θέατρο Βρετάνια στη «Βερβερίτσα». Ζητώ συγγνώμη, ήταν θέλημα θεού. Μιλάμε για το απόλυτο πιάσιμο. Μου συνέβη κατά τη διάρκεια της παράστασης. Πολύ άσχημο. Να μη σας συμβεί. Αυτό το υπέροχο «κλείδωμα» που λες «αποκλείεται, τώρα για πάντα εδώ», οπότε κρεμαστά κι αυτά να φαίνονται γιατί πηγαίνεις σαν «Π», στραβοσουγιάς μέχρι το σπίτι. Ευχαριστώ πάρα πολύ όσους με βοήθησαν, φυσικοθεραπευτές, ρεφλεξολόγοι. Τη ρεφλεξολογία να την έχετε στο μυαλό σας. Πώς την έχετε στο μυαλό σας; Τι ωραία να μου πατήσουν λίγο τα πόδια;». Δεν έχω πονέσει περισσότερο στη ζωή μου, για αυτό και θα ξεσπάσω!»,

Λίγο αργότερα όμως είχαμε την έκπληξη στην εκπομπή! Η Μαρία Μπεκατώρου βγήκε σε τηλεφωνική επικοινωνία στην εκπομπή και μίλησε με τον αγαπημένο της «αρραβωνιαστικό».

Αφού λοιπόν μίλησαν, ο Νίκος αποθέωσε την φετινή σεζόν στο Your Face Sounds Familiar, λέγοντας πως είναι το καλύτερο από όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα. Εκτός όμως αυτού, είχε και μία έκπληξη για την παρουσιάστρια καθώς σήμερα είναι τα γενέθλιά της.

Ο Νίκος Μουτσινάς με τη Ματίνα Νικολάου, της έσβησαν τούρτα γενεθλίων!

«Μαρία είναι η πιο ωραία χρονιά του YFSF! Συγχαρητήρια! Καλή αντάμωση Θα σας έρθω έκπληξη στο σόου, γιατί βλέπω ότι εκεί πηγαινοέρχονται οι πρόεδροι στην κριτική επιτροπή», της είπε ο παρουσιαστής με χιούμορ.

Η Μαρία τότε γύρισε και του είπε γελώντας: «Ο πρόεδρος της καρδιάς μου είσαι εσύ»!

Τότε ήρθε και η… πρόκληση στον ΑΝΤ1 και την παραγωγή του YFSF καθώς ο Νίκος Μουτσινάς ζήτησε να παίξουν επιτέλους το τραγούδι της!