Νίκος Ψαρράς – Γιάννης Στάνκογλου: Σε θεατρική πρεμιέρα με τις συζύγους τους
6 months, 7 days ago
6

H επίσημη πρεμιέρα της μουσικοθεατρικής παράστασης «Ύψωμα 731» του Αρη Μπινιάρη για την αξία της ελευθερίας πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Πορεία.

Πλήθος κόσμου καθώς και πολλοί ηθοποιοί έδωσαν το παρών στην θεατρική πρεμιέρα.

O φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Γιάννη Στάνγκογλου με τη σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη Knutsen και τον Νίκο Ψαρρά με την σύζυγό του, Ελενα Καρακούλη.

Δύο λαμπερά ζευγάρια που μάς τράβηξαν την προσοχή ανάμεσα στους καλεσμένους της θεατρικής πρεμιέρας. 

Κρατούν χαμηλούς τόνους, είναι αγαπημένοι και αγαπούν το θέατρο.

Και οι δύο ηθοποιοί, Γιάννης Στάνκογλου και Νίκος Ψαρράς έχουν μιλήσει στη ΒΟVARY για τις κομψές συζύγους τους. 

«Μ΄αρέσει να δουλεύω με τη γυναίκα μου, αλλά όχι συνέχεια. Ετσι είμαι και σαν άνθρωπος. Μ΄αρέσει να φεύγω από την ομάδα, να επιστρέφω μετά. Δεν θέλω να κατατάσσομαι κάπου. Θέλω να συνεργάζομαι με διαφορετικούς ανθρώπους, με νέους» έχει σημειώσει ο Γιάννης Στάνκογλου στη συνέντευξή του στη BOVARY.

Από την πλευρά του ο Νίκος Ψαρράς έχει δηλώσει για την σύζυγό του σε συνέντευξή του στη BOVARY: «Η οικογένεια είναι σωτήρια λέμβος για μένα. Μου είναι απαραίτητο να έχω μια κανονική ζωή. Χαίρομαι που η σύζυγος μου είναι στη δουλειά αλλά δεν είναι ηθοποιός. Η Ελενα (σ.σ. η Ελενα Καρακούλη είναι θεατρολόγος και σκηνοθέτις) με καταλαβαίνει. Είναι πολύ ψυχοφθόρα αυτή η δουλειά. Κρίνεσαι για την ψυχή σου. Δεν ξέρεις αν θα είναι καλός σ΄ αυτό που κάνεις. Κι όταν δεν εισπράττεις το μπράβο αναρωτιέσαι «τι έκανε λάθος η ψυχή μου και δεν άρεσε;».

Δείτε τις φωτογραφίες τους από την θεατρική πρεμιέρα:

Έλενα Καρακούλη-Νίκος Ψαρράς, Φωτογραφία: NDP Photo agencyΈλενα Καρακούλη-Νίκος Ψαρράς, Φωτογραφία: NDP Photo agency

Γιάννης Στάνκογλου-Αλίκη Δανέζη Knutsen, Φωτογραφία: NDP photo agencyΓιάννης Στάνκογλου-Αλίκη Δανέζη Knutsen, Φωτογραφία: NDP photo agency

Διαβάστε επίσης: Νίκος Ψαρράς: Στις πρώτες οντισιόν πήγα με κουστουμάκι και γραβατούλα. Γέλασαν, αλλά με πήραν

Γιάννης Στάνκογλου: Δεν μεγάλωσα σαν ωραίος, ούτε του χωριού ούτε του σχολείου