Νίκος Βερλέκης – Ήμουν ζευγάρι με την Ειρήνη Παππά
3 days ago
6

Για τη σχέση του με την Ειρήνη Παππά, το γάμο του και τις θαυμάστριες μίλησε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» ο Νίκος Βερλέκης.

«Δεν το φανταζόμουν ότι θα γίνω ηθοποιός, προέκυψε στη διαδρομή. Όταν είπα στον πατέρα μου ότι θα γίνω ηθοποιός μου είπε “ναι, αλλά από δουλειά τι θα κάνεις;”», ανέφερε σχετικά με την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Αισθάνθηκα πολύ ωραία όταν είδα πρώτη φορά τον εαυτό μου στον κινηματογράφο, αλλά δε μου άρεσα πολύ. Δεν αισθάνθηκα ποτέ σταρ, απλά ότι ο κόσμος με γνωρίζει, ούτε έκανα ποτέ σταριλίκια. Αρκετές φορές ήρθα αντιμέτωπος με σταριλίκια άλλων, αλλά δεν έδωσα σημασία. Σταρ ήταν μόνο η Βουγιουκλάκη στην Ελλάδα», συνέχισε.

«Μια θαυμάστρια…»

«Στα κομπλιμέντα των γυναικών αντιδρούσα θετικά, μου αρέσει να μου λένε καλά λόγια. Μια θαυμάστρια είχε κάνει κάτι που δεν μπορώ να το πω, δε λέγεται. Εμένα ούτε μπλούζα μου έχουν πετάξει, ούτε σουτιέν», είπε για τη σχέση του με τις θαυμάστριές του.

«Η εμφάνισή μου στην αρχή με βοήθησε, στη διαδρομή είναι πολύ πιο δύσκολο γιατί έχουν περισσότερες απαιτήσεις», παραδέχτηκε.

«Είναι γεγονός ότι ήμουν ζευγάρι με την Ειρήνη Παππά. Όταν σου αρέσει ένας άνθρωπος δε ζητάς ταυτότητα», τόνισε ο ίδιος.

«Όταν η γυναίκα μου…»

«Την οικογένειά μου την έκανα απόλυτα συνειδητοποιημένα, δεν έμεινε ξαφνικά έγκυος η σύζυγός μου και την παντρεύτηκα. Τώρα είμαστε 40 χρόνια μαζί, υπάρχει μια σχέση αλήθειας και ειλικρίνειας. Όταν η γυναίκα μου κατάλαβε ότι θα είμαι είναι εκεί πάντα για εμένα, έπαψε να ζηλεύει», ανέφερε για την απόφασή του να κάνει οικογένεια και για τη σχέση του με τη σύζυγό του.

«Έχω πάει στο σχολείο των παιδιών μου και έχουν γυρίσει όλοι, γιατί με ήξεραν. Ευτυχώς τώρα ξέρουν και το όνομά μου, παλιά με έλεγαν μόνο με το όνομα του ήρωα που έπαιζα στην τηλεόραση», κατέληξε.

 

in.gr